عباسيان: «اینجا بدون من» پس از «جدایی نادر...» بهترین گزینه برای اسکار است
دوشنبه 7 شهریور 1390 6:15 PM
خبرگزاری فارس: مديرعامل مؤسسه رسانههاي تصويري گفت: ارجحيت با نفرستادن فيلم به اسكار است اما اگر قرار است فيلمي از ايران نماينده حضور در اسكار باشد، «جدايي نادر از سيمين» اولويت دارد و پس از آن بايد به «اينجا بدون من» به دليل حضور موفق جشنوارهاياش اشاره كرد.
محمدرضا عباسیان مدیرعامل موسسه رسانههای تصویری درباره انتخاب فیلم و حضور سینمای ایران در مراسم اسکار در گفت و گو با خبرنگار سینمایی فارس گفت: نکتهای که باید روی آن تامل و تعمق بیشتری صورت گیرد حضور یا عدم حضور سینمای ایران در مراسم اسکار است که به عقیده من با توجه به دلایل مختلفی که به آن اشاره خواهم کرد ایران باید مراسم اسکار را تحریم کند و نمایندهای برای این جایزه معرفی نکند.
وی در ادامه توضیح داد: سینمای ایران در جشنوارههای مختلف حضور پررنگ و موفقی را داشته است و حضور در مراسم اسکار افتخاری برای سینمای ایران نخواهد داشت. باید روابط بین دو کشور را در نظر بگیریم، تحریمهای
اقتصادی که از سوی آمریکا برای کشور در نظر گرفته شده کم نیست. از سوی دیگر به لحاظ فرهنگی ما با هالیوود دچار مشکلات اساسی هستیم و باید اسکار را تحریم کنیم.
عباسیان در ادامه افزود: اما اگر قرار است فیلمی را به عنوان نماینده سینمای ایران برای این مراسم معرفی کنیم بهتر است تمام جوانب را در نظر بگیریم و تلاش کنیم گزینهای را انتخاب کنیم که افتخاری را برای سینمای ایران کسب کند و جزء برگزیدگان این مراسم باشد. در میان فیلمهایی که سال گذشته ساخته و به نمایش درآمده است به عقیده من بهترین گزینه فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین» است . اما اگر به دلایل مختلف تردیدی برای نمایندگی این فیلم در مراسم اسکار وجود دارد، «اینجا بدون من» تنها فیلمی است که قابلیتهای بسیاری برای نمایندگی سینمای ایران در این جایزه را خواهد داشت.
وی در خاتمه افزود: «اینجا بدون من» پس از «جدایی نادر از سیمین» بیشترین حضور بینالمللی را داشته است و در بخش مسابقه جشنواره مونترال نیز پذیرفته شده است . پتانسیل فیلم و پخش و حضور بینالمللی آن بسیار خوب
است و میتواند گزینه خوبی برای نمایندگی سینمای ایران در جایزه اسکار باشد.
یا حسین (ع)