دستور پخت کیک رژیمی
دوشنبه 7 شهریور 1390 3:49 PM
آرد سفید ۸۵ گرم
نشاسته ذرت ۲۳ گرم
شکر ۱۹۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۲۵۵ گرم
کرم تارتار ۴ گرم
نمک به میزان لازم
رنده پوست لیمو ( اسانس لیمو) ۱ قاشق سوپ خوری
آرد و نیمی از شکر و نشاسته را با هم در یک ظرف الک کرده و کناری بگذارید. سفیده ها را قدری زده و کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و همچنان هم بزنید. در انتها ، نیمه دوم شکر را آرام آرام افزوده و بزنید تا سفیده ، سفید و براق و تقریباً سفت شود و رنده پوست لیمو یا اسانس را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد خشک بالا را که الک کرده بودیم روی سفیده ریخته و به آرامی مخلوط کرده و در داخل قالب ۲۰ سانتی متری ( چرب نمی کنیم ) ریخته و داخل فربا حرارت ۳۷۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به مدت ۲-۱ ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب دربیاورید.