0

نان مغــزدار

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

نان مغــزدار
دوشنبه 31 مرداد 1390  6:42 PM

 

مواد اولیه :

  • كره 100 گرم
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • خمير مايه يك قاشق غذاخوري
  • بيكينگ‌پودر يك قاشق مرباخوري
  • نمك يك قاشق چايخوري
  • شير 2/3 پيمانه
  • آرد سفيد سه پيمانه
  • مغز آفتابگردان،كدو، گردو، بادام وپسته به ميزان لازم

 

طرز تهيه:     

 

كره را به همراه تخم‌مرغ بزنيد و خمير مايه را در نصف استكان آب ولرم با يك حبه قند حل كرده، با در بسته اجازه دهيد چند ساعت بماند تا عمل بيايد. سپس به همراه شير به مخلوط كره و تخم‌مرغ اضافه كنيد.

بيكينگ‌پودر را به همراه آرد به مواد افزوده سپس نمك و انواع مغزها را اضافه كنيد. روي خمير را بپوشانيد و در محلي نسبتا گرم قرار دهيد تا حجم خمير دو برابر شود. اگر خمير به دست بچسبد كمي آرد به آن اضافه كنيد. از خمير به اندازه يك نارنگي برداشته و روي سيني قرار دهيد. روي نان‌ها را زرده تخم‌مرغ بزنيد و سپس كنجد يا مغزها را بپاشيد و در فري كه از قبل گرم كرده‌ايد به مدت 30 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد.

نكته:

براي اين‌كه خمير را به شكل هلال مارپيچ درآوريد، ابتدا از خمير به اندازه نارنگي برداشته و در دست لوله كنيد و دو سر لوله را به هم رسانده و در دست به دور هم بپيچانيد. سپس به شكل هلال در سيني فر قرار دهيد.

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها