پاسخ به:آيةالله عبدالنبي نمازي
شنبه 22 مرداد 1390 11:52 AM
مدتي بعد دولت عراق ايرانيان مقيم كشورش را اخراج كرد. چند ماه بعد از سپري شدن مسئوليت اينجانب بحمدالله اوضاع امنيتي منطقه بهبود يافت اما با توجه به سنگيني كار در منطقه و كسالت جسمي تصميم گرفتم كه به قم باز گردم، و از آن جاييكه مؤمنان و متدينان منطقه از بازگشت بنده احساس نگراني خاطر ميكردند، جمعي از آنها به قم رفته و به محضر حضرت آيه الله العظمي گلپايگاني رحمه الله شرفياب شدند و تقاضا كردند كه ايشان به اينجانب دستور دهند كه اقامت خود را در منطقه تمديد بنمايم، معظم له نيز مرقومهاي را به اينجانب ارسال فرمودند. در پي ابلاغ توصيهي حضرت آيه الله العظمي گلپايگاني رحمه الله ادب اقتضا ميكرد كه فرمايش ايشان را اطاعت نمايم. از اين رو مدتي ديگر را در منطقه باقي ماندم و سرانجام به دليل تمايل نداشتن به كار قضاوت، استعفا داده و به قم بازگشتم.
2) مناصب و مقامات مهم در جمهوري اسلامي
الف: دادستاني كل كشور
هنگام بازگشت به قم با توجه به فصل تابستان و تعطيلات حوزهي علميهي قم، تصميم گرفتم كه به مشهد مقدس سفر كنم. مقدمات عزيمت فراهم شد ولي قبل از سفر چند تن از اعضاي شوراي عالي قضايي طي تماسهاي مختلف فرمودند: آيه الله شهيد قدوسي از تهران تماس گرفتند و گفتند كه به بنده پيغام دهند كه سفر مشهد را به تأخير بيندازم تا ايشان از تهران به قم تشريف بياورند تا موضوعي را با من مطرح نمايند. در پايان هفته مرحوم آيه الله شهيد قدوسي طي ملاقاتي فرمودند: "اوضاع ارتش در غرب كشور مطلوب نيست و ضد انقلابها توطئهي نفوذ در پادگانها را دارند و با بررسي و مشاورهاي كه با مسئولان استان كرمانشاه صورت گرفته، گفتهاند: تنها كسي كه ميتواند مسئوليت قضايي نيروهاي مسلح را در غرب انجام دهد، شما هستيد، بنابر اين سفر مشهد را لغو كنيد و به كرمانشاه برويد."
بنده در اين رابطه از قرآن مدد جسته و استخارهاي گرفتم كه بسيار خوب آمد كه البته با وضعيت آشفتهاي كه در غرب و كردستان بود و اطلاع داشتم، احساس وظيفه نمودم و اين مسئوليت را پذيرفتم اما به مرحوم آيه الله شهيد قدوسي عرض كردم: با توجه به اينكه تابستان است و حوزهي علميهي قم هم تعطيل ميباشد بهطور موقت مسئوليت را ميپذيرم و آمادگي دارم كه در اين مدت در كرمانشاه كارهاي قضايي انجام دهم و مشكلات را حل و فصل نمايم.