پاسخ به:آيةالله عبدالنبي نمازي
شنبه 22 مرداد 1390 11:50 AM
ب: روشهاي و تاكتيكهاي مبارزه و تأثيرات عمده

بنده در دوران طاغوت بر اين اعتقاد بودم كه طلاب جوان بايد تمام تلاش و جديت خود را در راه تحصيل علوم و معارف الهي و اهل بيت عليهم السلام بهكار گيرند تا اگر انقلاب اسلامي به پيروزي رسيد در ادارهي حكومت اسلامي منشأ تأثير باشند، زيرا ادارهي جامعه و حكومت بيش از هر چيزي نيازمند به مردان عالم و حكيم ميباشد، البته اين ديدگاه و طرز تفكر معنايش اين نبود كه طلاب جوان در مسائل مبارزاتي عليه نظام طاغوت بي تفاوت باشند، بلكه منظور اين است كه در كنار مسئوليت تحصيل علوم، مبارزات افشاگرانه عليه حكومت استبداد بسيار حساب شده و مخفيانه صورت گيرد كه دستگاه امنيتي طاغوت بهراحتي نتواند عناصر اصلي را شناسايي و دستگير و سالها در زندان نگهداري كند. به خاطر دارم در سالهايي كه در نجف اشرف بودم و حضرت امام خميني (قدس سره) در تبعيد به سر ميبرد، برنامهي ايشان اين بود كه بعد از گذشت ساعتي از شب از منزل به حرم حضرت اميرالمؤمنين علي عليه السلام مشرف ميشدند و گاهي تعدادي از طلاب جوان انقلابي و علاقمند به ايشان كه بعضي از آنها هم از دست مأموران شاه به عراق مسافرت كرده بودند، حضرت امام را از منزل به طرف حرم همراهي ميكردند. يك شب ديده شد كه امام رو به طلاب كردند و فرمودند: "برويد درسهايتان را مطالعه كنيد."