پاسخ به:ماه مهمانی خدا یا تلویزیون؟
یک شنبه 16 مرداد 1390 5:22 PM
چنانچه ملاحظه بفرمایید به غیر خدا، همه انسانها همه چیز را برای خود میخواهند، چون همه ناقصاند و میخواهند از طریق بقیه نقص خود را برطرف کنند، فقط کسانی از این امر استثناء هستند که متوجه شدهاند باید از طریق خدا نقص خود را بر طرف نمایند. رفقای عادی شما به شما میگویند: رفته بودی دلم برایت تنگ شد، چون از تنهایی خودشان ناراحتاند. یک وقت است ما بدون امام نمیتوانیم زندگی کنیم چون امام جان ماست، آن درست است. و ملاقات اولیاء الهی و علماء بزرگ هم در همین راستا است. ولی در بسیاری موارد ما در ارتباط با بقیه میخواهیم به خیالات خود جواب دهیم. چیزی که فرهنگ مدرنیته گرفتار آن است و برای جوابگویی به آن امثال سینما و تلویزیون را پدید آورد، و از این طریقهها، با پرکردن خلوت های خود،راه ارتباط خود را با خدا به فراموشی سپرد.
حضرت میفرمایند: مواظب باش با گرفتار شدن در بندهای گرهخورده خیالات از آن رشته اصلی و قابل اعتمادی که بین تو و خداوند هست محروم نشوی. در ماه رمضان با بندهای خیال وداع کن اما با رشته بین خود و خدا هرگز وداع نکن.

اینکه در آیات مربوط به ماه رمضان خداوند به پیامبرش«صلواتاللهعلیهوآله» میفرماید: چون بندگان من از تو در بارهی من سؤال میکنند، من نزدیک هستم؛[1] نشان میدهد که ماه رمضان ماه همّت جهت ایجاد آمادگی برای ملاقات و رؤیت خدا توسط قلبها است.