0

رایان گاسلینگ ، خون را دوست دارد!

peyman84
peyman84
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7282

یک شنبه 16 مرداد 1390  5:37 AM

این بازیگر هالیوود از دیدن صحنه های خونین و خشن در فیلم ها لذت می برد.

این بازیگر هالیوود از دیدن صحنه های خونین و خشن در فیلم ها لذت می برد.

رایان گاسلینگ از کارگردان نیکلاس ریفن ، یاد گرفته است که چگونه فیلمهای خشن و خونین را دوست داشته باشد . رایان دریک تریلر وحشیانه و خشن با نام " درایو " که بزودی اکران خواهد شد با این کارگردان همکاری کرده است.

این بازیگر ۳۰ساله در فیلم " فقط خدا می بخشد " نیز دوباره با نیکلاس ریفن همکاری خواهد کرد. فیلم "فقط خدا می بخشد " یک داستان انتقام جویانه است که در آن یک گانگستر بریتانیایی و یک پلیس تایلندی با عوامل پشت پرده فحشا ، قمار و بوکس در تایلند مبارزه می کنند.

گاسلینگ گفت:"اولین چیزی که نیک به من یاد داد ،خیلی هم جالب بود ،او به من گفت که خشونت یک هنر است." من قبلا" به فیلمهای خشن علاقه زیادی نداشتم و کمتر این فیلمها را تماشا می کردم اما در حال حاضر سعی می کنم فیلمهای خشن زیادی ببینم و متوجه شده ام که واقعا" خون را دوست دارم"

این ستاره کانادایی در زمینه های مختلفی فعالیت کرده است برای مثال او در شوی تلویزیونی باشگاه میکی ماوس هنرنمایی کرده و نامزد دریافت دو جایزه گلدن گلاب شده است اما اخیرا" اعلام کرده است که برنامه خاصی برای زندگی اش ندارد و از زمانی که وارد سن ۳۰ سالگی شده است ، با همه کارها و مسائل زندگیش خیلی راحت برخورد می کند.

او گفت : "در پاسخ به این سئوال که آیا هدف مشخصی برای خودم تعیین کرده ام یا نه؟ باید بگویم نه . فکر می کنم حال که ۳۰ سال دارم خیلی راحتتر از گذشته با مسائل و کارهایم برخورد می کنم. شاید بخاطر اینکه نقش شخصیتهایی را بازی می کنم که مسن تر هستند و پیدا کردن نقشهای خوب راحت تر از گذشته است. به نظرم در حال حاضر کنترل بیشتری روی کارهای خودم دارم ."

نور

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها