0

اخبار ورزشی 12 مرداد

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

گل بادامكي هر 10 سال يك بار در فوتبال ايران
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:57 AM

گل بادامكي هر 10 سال يك بار در فوتبال ايران

کاپيتان فصل گذشته ملوان معتقد است گلي که حسين بادامکي به ثمر رساند، از آن دست گل‌هايي است که هر 10 سال يکبار در فوتبال ايران زده مي‌شود.

پژمان نوري که براي تماشاي بازي پرسپوليس برابر ملوان به ورزشگاه آزادي آمده بود، درباره اين بازي گفت: فکر مي‌کنم نتيجه‌ خوبي براي ملوان در تهران بود، پورغلامي با وجود جوان بودنش توانسته تيم خوبي را جمع و جور کند و من به آينده اين تيم اميدوارم.

نوري درباره بازي تدافعي ملوان گفت: طبيعي بود که ملوان با توجه به داشتن بازيکنان سرعتي در خط حمله بر روي ضد حملات برنامه داشته باشد. فکر مي کنم گلي که بادامکي به ثمر رساند از آن گل هايي بود که هر 10 سال يکبار در فوتبال ايران زده مي‌شود.

وي افزود: فکر مي‌کنم نتيجه‌ بازي عادلانه بود، همان طور که گفتم گل پرسپوليس بر روي يک شوت بود، اما ملوان از روي يک تاکتيک به گل رسيد.

نوري درباره بهترين بازيکن زمين گفت: به نظرم کل تيم ملوان عملکرد بسيار خوبي داشتند. زارع و بادامکي هم از وقتي که وارد زمين شدند، روند بازي را تغيير دادند. علي کريمي هم فوق العاده‌ بود، مخصوصا در 20 دقيقه پاياني عملکرد بسيار خوبي داشت و اگر از ابتدا چنين نمايشي ارائه مي‌کرد. قطعا ملوان روز دشواري داشت. لقب جادوگر که به او داده‌اند، واقعا برازنده‌اش است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها