0

دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

پاسخ به:اخبار دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر
سه شنبه 4 مرداد 1390  11:18 PM

دليلي: اختلاف نظر من و ابراهيم‌زاده ذوب آهن را قهرمان آسيا مي‌كند

مديرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت: اختلاف نظر من و منصور ابراهيم‌زاده تيم فوتبال ما را قهرمان آسيا خواهد کرد.

اصغر دليلي در مورد اينکه باشگاه ذوب آهن در فصل نقل و انتقالات موفق عمل کرد يا نه گفت: تمام سعي ما اين بود تيمي ببنديم که مشکلات فني‌مان را به حداقل برساند و حل کند. دنبال اسم‌ها و نام‌ها نبوديم و تمام تلاش ما اين بود که با کمترين سر و صدا اين کار انجام شود. اهميت فصل نقل و انتقالات از فصل مسابقات کمتر نيست. ما تمام توجه و انرژي خود را معطوف جذب بازيکنان مورد نياز کرديم تا نقاط ضعف فصل گذشته برطرف شود.

وي ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات به نتيجه دلخواه رسيديم. برخي بازيکنان از ذوب آهن جدا شدند که از تک تک آنها تشکر مي‌کنيم که براي ذوب آهن زحمت کشيده‌اند اما فوتبال حرفه‌اي است و اين رفت و آمدها وجود دارد. هر جا هستند برايشان آرزوي موفقيت مي‌کنم و همواره نيز به يادشان خواهيم بود. نفراتي هم به جمع ما اضافه شدند که به هيچ عنوان به دنبال اسم آنها نبوديم بلکه مي‌خواستيم در زمين مسابقه مشکلات فني ما را برطرف کنند و سعي کرديم نفرات مدنظر کادر فني را جذب کنيم.

دليلي تأکيد کرد: در برخي موارد به دليل آنکه بازيکنان با باشگاه‌هايشان قرارداد داشتند نتوانستيم آنها را جذب کنيم و به محض اينکه در مذاکره با يک بازيکن به بن‌بست مي‌خورديم به دنبال نفر جايگزين مي‌رفتيم.

مديرعامل ذوب آهن در مورد اينکه او به باشگاه خود در فصل نقل و انتقالات نمره قبولي مي‌دهد يا نه اظهار داشت: نمره را کارشناسان مي‌دهند، آنهايي که از بيرون تيم مارا رصد مي کنند اما ما تلاش کرديم اسکلت اصلي تيم را حفظ کنيم. اين استراتژي‌اي است که در دو سه سال گذشته از آن پاسخ مثبت گرفته‌ايم. خدا را شکر مي‌کنيم بازيکناني که در ذوب آهن حضور داشتند همگي به بازيکنان بزرگي در فوتبال کشور تبديل شدند. ما مي‌توانستيم در فصل نقل و انتقالات از فروش بازيکن درآمدزايي خوبي داشته باشيم اما به دليل آنکه مي‌خواستيم به هدفمان که قهرماني آسياست برسيم قيد اين درآمدزايي را زديم. اولويت ما قهرماني در قاره آسياست و مي‌خواهيم به اين هدف بزرگ برسيم.

دليلي در مورد اينکه دليل انتخاب منصور ابراهيم‌زاده پس از شايعه‌ها و حاشيه‌هاي زيادي که ايجاد شد چه بود گفت: بعد از پايان ليگ دهم و پيش از شروع فصل نقل و انتقالات اتفاقاتي رخ داد که من آنها را به دو بخش تقسيم مي‌کنم. بخش اول اتفاقاتي بود که در درون باشگاه و بين من و ابراهيم زاده رخ داد و بخش ديگر خبري بود که از اين اتفاق‌ها به بيرون و رسانه‌ها درز کرد. متأسفانه بايد بگويم اين دو هيچ سنخيتي با هم نداشت و از يک جنس نبود و در برخي مواقع صددرصد متضاد هم بود. من دو سال است که با ابراهيم زاده کار مي‌کنم و آرام‌ترين فضا را داشتيم.

وي افزود: قبل از آغاز فصل نقل و انتقالات اختلاف‌نظري بين من و ابراهيم‌زاده وجود داشت. البته هم من و هم ابراهيم‌زاده دليل اصلي موفقيت ذوب آهن را همين اختلاف نظرات مي‌دانيم و با آن به طور کاملا منطقي برخورد کرديم. اگر اختلاف‌نظر وجود نداشته باشد و هرکس حرفي زد ديگري آن را تأييد کند اين روند به موفقيت ختم نمي‌شود. من و ابراهيم زاده اختلاف‌نظر خود را در محيط دوستانه مطرح و با توافق هم تمرينات تيم را چند روز با تأخير آغاز کرديم زيرا معتقد بوديم جنگ اول به از صلح آخر است. در محيطي شفاف و به دور از تنش اختلاف نظرها برطرف شد و به نتايج يکسان و مثبتي رسيديم. من قول مي‌دهم اين اختلاف نظر من و ابراهيم‌زاده منجر به قهرماني ذوب آهن در آسيا شود.

مديرعامل ذوب آهن اصفهان يادآور شد: اگر اجازه مي‌داديم اختلاف نظر من و ابراهيم‌زاده ادامه پيدا کند و به فصل مسابقات برسد مانند برخي باشگاه‌ها مي‌شديم که در گذشته چنين روندي را داشتند اما ما تمام صحبت‌هاي خود را در محيط دوستانه مطرح کرديم و بحث‌هايي که در مورد اختلاف من و ايشان در برخي رسانه‌ها منتشر شد واقعيت نداشت و من مي‌گويم که فصل نقل و انتقالات را به اين جهت با موفقيت به اتمام رسانديم. برخي گفتند و نوشتند که ابراهيم زاده تمايل به همکاري با ذوب آهن داشت اما باشگاه او را نمي‌خواست. اين مطلب به هيچ عنوان صحت ندارد. ابراهيم زاده از 4 باشگاه پيشنهادهايي داشت که در جريان آن هستم و حساسيت زيادي براي جلب نظر و جذب اين مربي داشتم و به چند دليل ابراهيم زاده را براي فصل آينده نيز به عنوان سرمربي انتخاب کردم.

دليلي اضافه کرد: اولين دليلم اين بود که ابراهيم زاده بهترين نتايج تاريخ ذوب آهن را با اين باشگاه گرفته و اين امر بر کسي پوشيده نيست. دومين دليلم اين است که ابراهيم زاده سرمربي اول قاره آسيا بود و ما انتخابش کرديم. او در بين مربيان جهان در رده شانزدهم قرار داشت و سومين دليل نيز که به مسائل غيرکاري مربوط مي‌شود ارتباط صميمي و خانوادگي من و ابراهيم‌زاده است. فکر مي‌کنم اين دلايل براي انتخاب او کافي باشد.

دليلي با اشاره به حمايت‌هاي مديرعامل کارخانه ذوب‌آهن گفت: خدا را شکر مي‌کنم که دکتر براتي همواره در کنار ما بود. هر چند در مورد من و ايشان صحبت‌هاي زيادي مطرح مي‌شد اما قاطعانه مي‌گويم که هيچ اختلافي بين من و دکتر براتي نبود و در خيلي از مقاطع زماني که ما با بحران مواجه مي‌شديم اگر ايشان حضور نداشتند نمي‌توانستيم اين بحران را کنترل کنيم. از حمايت‌هاي ايشان تشکر مي‌کنم. ما در اين فصل پول گزاف نداريم و در عين حال تيم خوبي بستيم. يکي از دلايلي که ذوب آهن توانسته موفق باشد همين است که اسکلت اصلي تيم را حفظ مي‌کند کاري که ساير باشگاه‌ها کمتر توانسته‌اند آن را انجام دهند. من آينده روشني را براي باشگاه ذوب آهن پيش بيني مي کنم.

مديرعامل ذوب آهن در مورد افشاگري دو بازيکن سابق سپاهان عليه اين باشگاه و اينکه 20 بازيکن اين تيم بيش از سقف قرارداد پول گرفته‌اند گفت: بازيکني که ادعاي حرفه‌اي‌گري دارد و نان يک باشگاه را مي‌خورد نبايد پس از آن که به هر دليلي از باشگاه جدا شد اطلاعات درست يا غلط آن خانواده را منتشر کند. من با اين کار مخالفم و آن را خلاف حرفه‌اي‌گري مي‌دانم. سپاهان هم براي استان ما افتخارآفريني کرده است. نمي‌دانم چگونه يک بازيکن به خودش اجازه مي‌دهد عليه باشگاهي که با آن مطرح شده افشاگري کند هرچند تصور مي‌کنم اين اطلاعات اشتباه است.

دليلي در مورد اينکه در ليگ يازدهم کدام تيم‌ها را مدعي قهرماني مي‌داند گفت: به عنوان يک نفر که از بيرون به اين 18 تيم نگاه مي‌کند بايد بگويم سپاهان و ذوب آهن که هميشه مدعي قهرماني هستند و استقلال نيز تيم خوبي دارد. اين سه تيم بيشترين شانس را دارند.

وي در مورد اينکه کدام تيم پرهزينه‌ترين باشگاه در فصل نقل و انتقلات بوده گفت: از قراردادهاي بسته شده اطلاعي ندارم اما مي‌توانم بگويم ذوب آهن منطقي‌ترين فصل نقل و انتقالات را پشت سر گذاشت و يک تيم فوق‌العاده يکدست آماده مسابقات کرد و حتي نسبت به فصل گذشته نيز قراردادها منطقي‌تر بود.

دليلي در مورد اينکه چرا قرار است با مس کرمان بازي دوستانه برگزار کنند تيمي که فصل گذشته بيشترين تنش را با آن داشتند گفت: مهمترين دليل اين تيم انتخاب کادر فني بود زيرا ما در هفته هفدهم با مس کرمان بازي داريم و هيچ تنش و حاشيه‌اي در اين مسابقه شاهد نخواهيم بود.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها