0

دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

پاسخ به:اخبار دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر
سه شنبه 4 مرداد 1390  11:13 PM

نامجو مطلق: نمي‌توان به كي روش انتقاد كرد

مجيد نامجو مطلق گفت: نمي‌توان به کار کي روش انتقادي وارد کرد. او به زمان بيشتري نياز دارد که برنامه‌هاي خود را در فوتبال ما پياده کند، هر چند که تيم ملي هم برابر مالديو بازي خوبي انجام داد.

کارشناس فوتبال درباره ارزيابي‌اش از ديدار تيم ملي ايران با مالديو و عملکرد ملي پوشان ايران اظهار کرد: بازي بدي نبود. تيم ملي نسبت به بازي مقابل ماداگاسکار بهتر و روان‌تر بازي کرد. فکر مي‌کنم کي‌روش کم کم در حال پياده کردن برنامه‌هاي خود در فوتبال ما است.

نامجو مطلق ادامه داد: مربيان خارجي قبلي که به ايران مي‌آمدند همگي قابل انتقاد بودند و مي‌شد به کار آن‌ها ايراد گرفت. اما کي‌روش از نظر فني و تاکتيکي نمي‌تواند قابل انتقاد باشد. اگر کي‌روش هم نيز به اندازه کافي جا نيفتاده بايد آن را به حساب ناآشنايي‌اش با شرايط فوتبال ايران و آسيا بگذاريم. ضمن اين که مربيان خارجي قبلي که به ايران مي‌آمدند، با فوتبال آسيا آشنا بودند، اما کي‌روش تجربه زيادي در فوتبال آسيا ندارد، بنابراين بايد به او زمان دهيم و او را حمايت کنيم.

وي با بيان اين که مالديو تيمي نبود که ما بخواهيم تيم ملي را با آن محک بزنيم، گفت: فکر مي‌کنم در مراحل بعدي و هنگامي که با تيم‌هاي قدرتمندتر روبرو شديم، مي‌توانيم پيشرفت تيم ملي را قضاوت کنيم. دوره‌اي که تيم‌هاي مثل مالديو از ايران 17 ـ 18 گل مي‌خوردند ديگر تمام شده و همه کشورها به سمت پيشرفت در حال حرکت هستند و ما هم بايد تلاش کنيم که از اين روند عقب نمانيم. چرا که اگر غافل شويم کار سختي خواهيم داشت. فوتبال مقوله‌اي است که روز به روز شرايطش عوض مي‌شود و اگر همراه اين جريان حرکت نکنيد، از آن عقب مي‌مانيد.

نامجو مطلق درباره روند فني بازي رفت ايران برابر مالديو هم گفت: بازي قبلي تيم ملي با ماداگاسکار چيزي نداشت، اما در اين بازي روند حرکتي و جابجايي بازيکنان بهتر شده بود و شرايط تيم ملي هم بهتر بود. مالديو ديوار دفاعي محکمي را مقابل دروازه‌ خود به وجود آورده بود و سعي مي‌کردند تا جايي که مي‌توانند، گل‌هاي کمتري از ما دريافت کنند. وقتي که فضاها براي بازيکنان ما محدود شد تيم ملي رو به بازي بلند آورد که البته اين نوع بازي زماني که بازيکناني مثل علي دايي و کريم باقري در تيم ملي بازي مي‌کردند، مفيد بود و ديگر به ما کمک نمي‌کنند.

کارشناس فوتبال با بيان اين که تماشاگران بايد صبر بيشتري داشته باشند، ادامه داد: تيم ملي مقابل ماداگاسکار خوب بازي نکرد، اما از آنجا که فوتبال ما در چند سال گذشته نتايج ضعيفي گرفته، تماشاگران ما خسته شده‌اند و کمي از اين فوتبال هم زده شده‌اند. طبيعي است که آن‌ها در ديدار مقابل ماداگاسکار منتظر پيروزي پر گل باشند، به ويژه‌ اين که سرمربي اين تيم کارلوس کي‌روش است، اما بايد بدانند که انتقال اهداف تاکتيکي به يک تيم حداقل 6 ماه طول مي‌کشد. من از هواداران خواهش مي‌کنم که اين مساله را در نظر بگيرند. فوتبال ما در چند سال گذشته بازيکن بزرگي را معرفي نکرده و اميدوارم کي‌روش با شناخت استعدادهاي فوتبال ايران بتواند فوتبال را متحول کند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها