پاسخ به:اخبار دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر
سه شنبه 4 مرداد 1390 11:04 PM
|
فريبا: استقلال كهكشاني نيست
مربي تيم فوتبال استقلال گفت:ما تيم کهکشاني نيستيم و فقط با جذب بازيکنان مختلف مي خواهيم نقاط ضعف تيم را برطرف کنيم.
|
 |
|
|
بهتاش فريبا در خصوص شکست استقلال برابر صبا در بازي دوستانه، تصريح کرد: بعد از اين بازي گفتند تيم کهکشاني استقلال برابر صبا شکست خورد، در حالي که ما کهکشاني نيستيم. تعداد بازيکنان ما براي اين مسابقه به سختي به 11 نفر رسيد.
وي افزود: فعلا بحث کهکشاني يا غير کهکشاني نيست. ما بسياري از بازيکنانمان را در اختيار نداريم و بايد پس از چند هفته از شروع ليگ در اين خصوص صحبت کنيم.
مربي استقلال در پاسخ به اين سوال که ''آيا کادر فني اين تيم قادر به جمع کردن حواشي ستاره هاي استقلال در فصل آينده خواهد بود يا خير'' تاکيد کرد ما سال گذشته کمترين حاشيه را در استقلال داشتيم، چرا که مظلومي و پورحيدري کاري به حاشيه ها ندارند. ما تيم امسال را هم بر اساس رفاقت بسته ايم و تلاش مي کنيم تا اين رويه را در تيم و ميان بازيکنان جا بيندازيم.
فريبا در خصوص غيبت فرهاد مجيدي در تمرينات روز گذشته استقلال هم يادآور شد با فرهاد ديشب تلفني صحبت کردم. او گفت که مريض بوده و حتي زير سرم رفته است. فکر مي کنم او از امروز مجددا به تمرينات بيايد.
وي با اشاره به شرايط بازيکنان استقلال و ميزان آمادگي آنها هم خاطرنشان کرد بازيکنان هم اکنون در دوران افت بدني بعد از دوران بدنسازي هستند و فکر مي کنم تا دو سه روز ديگر اين مشکل برطرف شود. البته مشکل اصلي ما به نبود ملي پوشان بر مي گردد.
فريبا گفت: سه بازيکن ما در اردوي تيم ايران و دو بازيکن ما هم در اردوي تيم هاي عراق و کويت هستند. اميدوارم آنها هر چه سريعتر به تمرينات ما برگردند تا هماهنگي لازم در تيم به وجود بيايد.
|