پاسخ به:اخبار دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر
سه شنبه 4 مرداد 1390 10:55 PM
|
رضاييان:باشگاه فولاد از كميته انضباطي طلب دارد معاون باشگاه فولاد خوزستان گفت: تا جايي که ميدانم جلالي در اين دو سال با باشگاه قرارداد سفيد امضا کرده است. |
![]() |
|
مسعود رضاييان در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد احضار مجيد جلالي به سازمان ليگ براي توضيح در مورد مبلغ سقف قراردادش اظهار داشت: تا جايي که من مطلع هستم جلالي در اين دوسالي که در فولاد بوده چک سفيد امضا کرده است. شايد سازمان ليگ اين شک و شبهه را به خيلي ها داشته باشد اما تا جايي که مي دانم باشگاه فولاد از سقف قرارداد تخطي نکرده است. معاون باشگاه فولاد ادامه داد: نامه اي از سوي سازمان ليگ در باشگاه نديدم. به نظر من هرکسي در اين خصوص واکنش خاص خودش را دارد. مثلا امير قلعه نويي گفت نمي خواهد به سازمان ليگ برود چون نمي خواهد دروغ بگويد اما فکر مي کنم جلالي به سازمان ليگ برود. به هر حال اين مسائل در فوتبال ما بايد کم کم درست شود و يکدفعه نمي توان همه چيز را اصلاح کرد. رضاييان در خصوص اينکه آيا باشگاه فولاد بدهي به بازيکن يا مربي ندارد، گفت: فکر مي کنم فولاد تنها باشگاهي باشد که از کميته انضباطي طلب دارد. پرونده مربوط به دو سال قبل است. بازيکني در حالي که قرارداد داخلي با ما امضا کرده بود به تيم ديگري رفت و بايد به باشگاه خسارت مي داد اما هنوز اين پول داده نشده است. بدهي هم به هيچ نفري نداريم. وي در خصوص جذب سعيد ماسال گفت: اين بازيکن را فرداي نقل و انتقالات جذب کرديم. البته با او قرارداد رسمي امضا نکرديم و بايد مدارکش که شامل رضايتنامه مي شود را بياورد و سپس قراردادش ثبت شود. سامال پس از سپري کردن مدتي که قانون در نظر گرفته مي تواند براي فولاد بازي کند.
|