0

دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

پاسخ به:اخبار دوشنبه و سه شنبه 3 و 4 تیر
سه شنبه 4 مرداد 1390  10:50 PM

دررابطه باکاپيتاني تصميم گيرنده قطعا من هستم

سرمربي پرسپوليس در واکنش به احضارش به سازمان ليگ به دليل ارتباط با دو خبرنگار گفت: در ارتباط من با دوستان خبرنگارم حد و مرزها مشخص است.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، حميد استيلي در مورد خبري درباره دعوت به کميته منشور اخلاقي فدراسيون فوتبال، اظهار داشت: با شناختي که از آقای محمدي و آقاي عليپور دارم بعيد مي دانم چنين خبري قبل از اطلاع و اعلام به من رسانه اي شود.

وي در خصوص آنچه ارتباط با دو خبرنگار عنوان شده است، تصريح کرد: ما نزديک به 10 روز است که در اردوي ترکيه بدون حاشيه کار مي کنيم و خدا را شکر مشکلي نداريم و تيم روند رو به رشدي دارد و به آن اهدافي که مد نظرمان است نزديک مي شويم. با اين حال خبري در رابطه با دعوتم به کميته منشور اخلاقي فدراسيون فوتبال منتشر شده است که دليل آن را نمي‌دانم. براي خبرنگاران و اصحاب رسانه احترام زيادي قائلم. با اکثريت آنها رابطه خيلي خوب و دوستي زيادي دارم و اعتقاد من بر اين است که آنها قشر زحمتکشي هستند که واقعا کارشان را خوب انجام مي دهند.

استيلي افزود: در ارتباط من با دوستان خبرنگارم حد و مرزها مشخص است و هيچ موردي جز دوستي و رفاقت وجود ندارد. به تمام دوستانم افتخار مي کنم چرا که آنها را خوب مي شناسم. در نوع ارتباطات من همه چيز شفاف است و من به حدي سالم زندگي کردم که مي توانم به اين زندگي سالم افتخار کنم.

وي ادامه داد: قطعا باشگاه هم در اين رابطه ورود خواهد کرد و به اين موضوع رسيدگي مي کند. من چندين بار شماره محمدي را گرفتم تا از صحت و سقم اين خبر اطلاع يابم که متاسفانه نتوانستم موفق به اين تماس شوم.

استيلي خاطرنشان کرد: ما بايد ابتدا صحت و سقم اين خبر را بررسي و بعد در موردش صحبت کنيم ولي در صورت درست بودن اين خبر، بهتر بود مسئولان سازمان ليگ ابتدا اين مسئله را عنوان، بررسي و تحليل و بعد آن را رسانه اي مي کردند. من آقای محمدي و آقاي عليپور را خوب مي شناسم و با آنها ارتباط دارم و مي دانم که وجود اين دو نفر براي فوتبال ما واقعا مفيد است و با توجه به اينکه از نزديک کار اين دو نفر را ديدم، نمي دانم چه قضيه اي پيش آمده که از من نام برده اند. در حال حاضر ما از ايران دور هستيم و به محض ورود به تهران صددرصد اين عزيزان را مي بينم و با آنها صحبت مي کنم. شايد دليل خاصي در رابطه با اين مسئله وجود داشته باشد و يقينا من هم جوابگوي آن خواهم بود.

سرمربي پرسپوليس در مورد کاپيتان تيم پرسپوليس نيز گفت: در رابطه با کاپيتاني بايد بگويم قطعا من تصميم گيرنده هستم و هر کسي را صلاح بدانم به عنوان کاپيتان اين تيم انتخاب و معرفي مي کنم. اين حق مسلم من است و مسلما تيمم را بيشتر از فرد دوست دارم و دوست دارم پرسپوليس نتيجه بگيرد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها