0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

مذاكره پنهاني ته‌وز با اينترميلان
شنبه 1 مرداد 1390  2:29 PM

نشريات انگليسي خبر دادند:

مذاكره پنهاني ته‌وز با اينترميلان

رسانه‌هاي انگليسي از مذاکره پنهاني مهاجم فصل گذشته منچسترسيتي با اينترميلان خبر دادند.

به نقل از روزنامه ديلي‌استار، در دو، سه روز گذشته تصاويري از کارلوس ته‌وز، در ايتاليا به چاپ رسيد که نشان داد وي پس از حضور در من‌سيتي و نيز حضور در کوپا امه‌ريکا با تيم کشورش، سرگرم تعطيلات است.

اين مسئله به خودي خود توجه رسانه‌هاي خبري انگليس را به خود جلب نکرد بلکه در اين تصاوير گلزن 26 ساله در کنار مارکو برانکا، يکي از مديران ورزشي تيم اينترميلان ديده شد.

بر اين اساس نشريات انگليسي موضوع جدايي ته‌وز و بازگشت‌اش به وطن به منظور همراهي خانواده را مطرح کردند و در عين حال به اشکال مختلف به اين نکته توجه شد که چرا اين ستاره با وجود تاکيد زيادي که به دلتنگي نسبت به اعضا خانواده‌اش دارد و خواهان بازگشت به آمريکاي‌جنوبي بوده، به طور پنهاني با يک مقام اينترميلان ديده شده است.
به تعبير اين نشريات ته‌وز با اينتر که در گذشته نيز خواهان همکاري‌اش بوده، مذاکره کرده است.

در اين حال روبرتو مانچيني، سرمربي ايتاليايي من‌‌سيتي سعي کرد در پاسخ به سئوال‌هاي رسانه‌ها موضعي در نقطه مقابل گلزن آمريکايي نگيرد. وي تنها به ذکر يکسري جملات کليشه‌اي بسنده کرد و گفت: هنوز با کارلوس صحبت نکرده‌ام. او تلفن‌اش جواب نمي‌دهد. ظاهرا در تعطيلات است و فقط مي‌خواهد استراحت کند. آنچه مشخص است اين که او هنوز بازيکن من‌‌سيتي است. بايد ببينيم در آينده چه اتفاقي خواهد افتاد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها