0

علايم و نشانه‌هاي حمله قلبي چگونه از يک حمله قلبي جان سالم به در ببريم؟

 
peyman84
peyman84
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 7282
محل سکونت : قم

علايم و نشانه‌هاي حمله قلبي چگونه از يک حمله قلبي جان سالم به در ببريم؟
چهارشنبه 29 تیر 1390  5:45 AM

درد ناشي از حمله قلبي معمولا چند دقيقه طول مي ‌کشد و اين حمله معمولا با احساس سنگيني در قفسه سينه، درد و فشار در اين ناحيه و گه گاه با احساس سوزش در قفسه سينه همراه است.

براساس اين گزارش علايمي همچون تنگي نفس، حالت تهوع، احساس سرگيجه و عرق سرد نيز تشخيص حمله قلبي را در ذهن پزشک تاييد مي‌ کنند.

حمله قلبي معمولا به دنبال يک فعاليت سنگين يا يک استرس شديد اتفاق مي ‌افتد و در اغلب موارد، پس از چند دقيقه استراحت و استفاده از قرص زيرزباني نيتروگليسيرين از بين مي ‌رود.

ريشه حمله قلبي رسوبات چربي يا لخته ‌هاي خوني است كه جلوي خون رساني به قلب را مي ‌گيرند و اجازه نمي دهند غذا و اکسيژن کافي به عضله قلب برسد و اين موارد در نهايت منجر به بروز درد قلبي مي ‌شود.

چگونه از يک حمله قلبي جان سالم به در ببريم؟

بسياري از مردم، زماني که با حمله قلبي مواجه مي شوند، تنها و بدون کمک هستند. شخصي که ضربان قلب او نامنظم است و کسي که شروع به احساس ضعف مي کند، تنها حدود 10 ثانيه قبل از دست دادن هوشياريش، وقت دارد.

اين افراد مي توانند با سرفه هاي مکرر و شديد به خود کمک کنند، ولي چگونه؟ پيش از هر سرفه بايد نفس عميق کشيده و سرفه عميق و کش دار انجام دهند به نحوي كه خلط سينه را از عمق سينه ايجاد کند.

توالي يک نفس و يک سرفه بايد حدودا هر دو ثانيه يکبار بدون توقف تکرار شود، تا کمک برسد و يا ضربان قلب دوباره به حالت عادي باز گردد.

نفس هاي عميق، اکسيژن را به داخل شش‌ها مي‌کشد و حرکت‌هاي سرفه، موجب فشار به قلب و تداوم جريان گردش خون توسط آن مي شود.

براساس گزارش دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، اين فشار فشرده کننده روي قلب، موجب بازيابي ريتم نرمال ضربان آن مي شود. بدين طريق، قربانيان حملات قلبي مي توانند تا رسيدن به بيمارستان حيات خود را حفظ کنند.

نور

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها