0

ساساكي: به ساوا گفتم بايد در كنار تيم بماند

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

ساساكي: به ساوا گفتم بايد در كنار تيم بماند
سه شنبه 28 تیر 1390  2:11 AM

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال زنان ژاپن از هافبك 32 ساله اين تيم خواست كه همچنان در كنار تيم بماند و به آن كمك كند.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» و به نقل از سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا، نوريو ساساكي، از هومار ساوا خواست تا بازي را ادامه دهد و به تيم تازه قهرمان شده ژاپن در مسابقات جام‌جهاني كه به رقابت‌هاي المپيك 2012 لندن نيز راه يافت، كمك كند.
اين بازيكن 32 ساله در دقيقه 117 گلي حياتي براي ژاپن به ثمر رساند و بازي را به تساوي كشاند تا اين تيم در ضربات پنالتي آمريكا را شكست دهد و جام قهرماني را بالاي سر برد.
اين پنجمين گل ساوا در جام جهاني آلمان بود و عنوان خانم گلي مسابقات را براي وي به ارمغان آورد. وي همچنين به عنوان بهترين بازيكن مسابقات نيز شناخته شد.
هومار ساوا، پيش از اين اعلام كرده بود كه پس از پنجمين حضورش در جام‌جهاني از دنياي فوتبال خداحافظي خواهد كرد. وي در سال 1995، براي اولين بار در اين رقابت‌ها شركت كرد.
سرمربي تيم ملي فوتبال ژاپن اظهار داشت: مي‌دانم كه رسانه‌هاي خارجي بر روي هومار ساوا تمركز كرده‌اند، برخي بر اين عقيده‌اند كه او يك مهره سوخته است و برخي ديگر مي‌گويند كه او بازيكن فوق‌العاده‌اي است و بايد به فوتبال ادامه دهد.
وي ادامه داد: چنين احساسي به او دست داده است كه بايد در اين لحظه از فوتبال كناره‌گيري كند، وي مي‌گويد به موفقيت‌هاي زيادي دست يافته است اما من به او گفتم بايد ادامه هد.
نوريو ساساكي كناره‌گيري ساوا از فوتبال را يك شوخي دانست و گفت: ما اكنون به المپيك چشم دوخته‌ايم و اين فرصت ديگري براي هومار ساوا خواهد بود.
انتهاي پيام/د

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها