0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

قول سرمربي جديداينترميلان به هواداران
شنبه 25 تیر 1390  4:32 PM

قول سرمربي جديداينترميلان به هواداران

سرمربي جديد اينترميلان گفت: هواداران فصل آينده تيمي تهاجمي و انعطاف‌پذير را در ميدان خواهند ديد که ليگ قهرمانان اروپا را بدست خواهد آورد.

به نقل از شبکه اختصاصي اينترميلان، جيان‌پيرو گاسپاريني که به‌تازگي جانشين لئوناردو شده و عنوان سرمربي نرآتزوري را بدست آورده است، اميدواري زيادي براي موفقيت در فصل آينده دارد.

گاسپاريني در اين مورد گفت: روياي فتح ليگ قهرمانان اروپا را در سر مي‌پرورانم و تلاش زيادي براي بدست آوردن آن انجام مي‌دهم. من علاقه زيادي به سيستم 3-4-3 دارم و مي‌دانم با به‌کارگيري اين سيستم مي‌توانيم حريفان را با دردسر جدي روبرو کنيم.

وي افزود: شيوه جديدي از فوتبال را در جنوا ارائه کردم که شامل دفاع مستحکم و حملات سريع و کارساز است. تيم‌هاي من همواره تهاجمي بازي کرده‌اند و من به هواداران اينتر قول مي‌دهم در اين تيم نيز بازي تهاجمي را در دستور کار قرار مي‌دهيم و ليگ قهرمانان اروپا را بدست خواهيم آورد.

وي ادامه داد: در تمامي دقايق بازي روي دروازه حريف حمله خواهيم کرد تا به آن‌ها فرصت حمله کردن ندهيم. اگر تيم حريف با دو مهاجم بازي مي‌کرد، ما با 3 مدافع به ميدان مي‌رويم ولي اگر با تعداد مهاجمان بيشتري به ميدان آمده بودند، تعداد مدافعان را افزايش خواهيم داد. در غير اين‌ صورت فقط به حمله فکر مي‌کنيم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها