مايکن:دوست دارم درترکيب اصلي تيم قرارگيرم
شنبه 25 تیر 1390 4:27 PM
|
مايکن:دوست دارم درترکيب اصلي تيم قرارگيرم مايکن اعتراف کرد که دوست دارد در ديدار مقابل پاراگوئه در مرحله يک چهارم نهايي کوپا آمريکا در ترکيب اصلي تيم قرار گيرد و ذخيره دني آلوس نباشد. |
![]() |
|
مدافع راست تيم ملي فوتبال برزيل در آستانه ديدار اين تيم مقابل پاراگوئه گفت که اگر در ترکيب اصلي قرار گيرد اجازه خودنمايي را به حريف نخواهد داد. بازيکن ملي پوش اينتر در نشست خبري گفت: اگر در ترکيب اصلي قرار گيرم تمام آنچه را که در توان دارم رو ميکنم که در ديدار مقابل اکوادور انجام دادم. در ديدار مقابل اکوادر مايکن پاس گل داد. مدافع هجومي برزيل تأکيد کرد: در ديدار گذشته مقابل پاراگوئه با شيوه کار مدافع چپ اين تيم آشنا شدم و مطمئنا در بازي بعدي مقابل اين تيم چنين تجربهاي کمک زيادي به من خواهدکرد. اگر مربي تيم به من اين فرصت را بدهد که در ترکيب اصلي قرار گيرم مطمئنا اجازه نخواهم داد تيم پاراگوئه از جناح چپ خود خطر ايجاد کند و براي مدافع چپ آنها دردسرساز خواهم شد. مايکن در دوران مربيگري کارلوس دونگا در ترکيب اصلي قرار ميگرفت و اين دني آلوس بود که بر روي نيمکت مينشست اما در دوران منزس ورق برگشت و اين دني آلوس است که در ترکيب اصلي قرار ميگيرد. بازي تيم ملي فوتبال برزيل مقابل پاراگوئه بامداد دوشنبه برگزار خواهد شد، اين دو تيم در مرحله گروهي نيز با هم ديدار داشتند که به نتيجه تساوي رضايت دادند. |