مسي:از شعارهاي هواداران ناراحت ميشوم
شنبه 25 تیر 1390 3:57 PM
|
مسي:از شعارهاي هواداران ناراحت ميشوم ليونل مسي با بيان اينکه شعارهاي تماشاگران در ورزشگاه او را ناراحت ميکند، گفت که چنين شعارهايي در تصميم وي براي خداحافظي از فوتبال ملي تأثير نخواهد داشت. |
![]() |
|
ستاره آرژانتيني گفت که انتقادهاي اخير که به دنبال دو بازي اول اين تيم در کوپا آمريکا از وي شد او را ناراحت کرده است اما منجر به کنارهگيرياش از بازي در تيم ملي نخواهد شد. مهاجم آبي ـ اناريها در نشست خبري افزود: اين براي اولين بازي است که روزنامههاي آرژانتيني با من اين چنين رفتار ميکنند، با چنين جو و شرايطي آشنا هستم. اما اين منجر به تغيير تصميم براي بازي در تيم ملي نميشود. به تيم ملي آمدهام چرا که به بازي کردن در آن علاقمند هستم و همواره براي نمايش بهتر، تمام تلاش خود را به کار خواهم بست. بهترين بازيکن دو سال اخير فوتبال جهان اعتراف کرد: انتقادها و شعارهاي تماشاگران من و تمام تيم را ناراحت و اندوهگين ميسازد اما بايد بدانيم هميشه کارها بر وفق مراد پيش نميرود. هيچ کس نميخواهد در ورزشگاهها هو شود، ما ميخواهيم بهترين نمايش را در زمين داشته باشيم اما هميشه امور طبق خواسته ما پيش نميرود. ما از اين انتقادها بسيار ناراحت ميشويم اما در عين حال چنين انتقادهايي کارساز خواهد بود و به نمايش بهتر تيم در بازيهاي آينده کمک خواهد کرد. وي درباره دو بازي اول اين تيم مقابل بوليوي و کلمبيا گفت: در آن دو بازي بد ظاهر شديم و موفق نبوديم. از نمايش خود راضي نبودم و از خودم انتقاد کردم همچنان که هرگاه در باشگاه نيز موفق نميشديم از خود انتقاد ميکردم. اين براي اولين بار نيست که نمايش خوبي در زمين نداشتهايم، بسياري از اوقات در بارسلونا نيز بد ظاهر شدهام. اما تمام تلاش خود را کردهام تا بر شرايط فائق آيم و به روزهاي خوب خود برگردم. مسي درباره بازي مقابل کاستاريکا گفت: خوشبختانه در اين بازي همه چيز تغيير کرد و نمايش خوبي داشتيم، اميدوارم در ديدار مقابل اورگوئه هم بهتر ظاهر شويم. ديدار آرژانتين مقابل اروگوئه بامداد فردا در ورزشگاه سانتا در 500 کيلومتري بوينس آيرس برگزار خواهد شد. برنده اين ديدار به مصاف برنده کلمبيا و پرو خواهد رفت. |