آلونسو:بهتر است همه براي اسپانيادل بسوزانيم
شنبه 25 تیر 1390 3:36 PM
|
آلونسو:بهتر است همه براي اسپانيادل بسوزانيم هافبک مليپوش تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: براي بازگشت به روزهاي اوج مشکل خاصي نداريم. |
![]() |
|
به نقل از مارکا اسپانيا، ژابي آلونسو بازيکن مورد علاقه مورينيو تصريح کرد: بهخاطر برخي تعصبها در زادگاهم باسک معمولا تحت فشار هستم و مردم شمال اسپانيا معتقدند که به اين منطقه خيانت کردهام، من به مرز جغرافيايي معتقد نيستم و اگر در جامجهاني هم رنگ پيراهنها مشخص کننده تيمها نبود، براي بازيکردن در کنار ساير دوستانم با مليتهاي مختلف هيچ مشکلي نداشتم. مردم باسک بيهوده خود را به مرز و رنگ محدود کردهاند و بهتر است همه براي اسپانيا دل بسوزانيم. ژابي ادامه داد: در اسپانيا مناطقي مختلفي با فرهنگهاي متفاوت وجود دارد. مثل آندلوس، والنسيا، گاليسيا، کاتالونيا و باسک. هر کدام نيز پرچم خاص و سرود خاص خود را دارند. اين دليل نميشود که يک بازيکن فوتبال زنداني افکار مردم باشد، من آزاد هستم تا هر جايي که دوست داشتم بازي کنم. هافبک مليپوش رئال در خصوص وضعيت تيم نيز گفت: بايد به روزهاي اوج بازگرديم، با مورينيو و بازيکناني که گرد هم جمع شدهاند هيچ مشکلي براي رسيدن به هدف وجود ندارد. |