فرگوسن: دخهآ همان راهي را ميرود كه پيتر چك رفت
جمعه 24 تیر 1390 2:19 PM
|
فرگوسن: دخهآ همان راهي را ميرود كه پيتر چك رفت سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد معتقد است سن کم سنگربان تازهوارد اسپانيايياش در فصل آينده مشکلساز نخواهد شد. |
![]() |
|
به نقل از روزنامه ديليميل، پس از آنکه دو هفته پيش اولدترافورديها، داويد دخهآ را با قراردادي 5 ساله آتلتيکومادريد به خدمت گرفتند، رسانههاي نوشتاري بريتانيا گزارشهاي تحليلي را منتشر کردند که وجه اشتراک همه آن، طرح سن کم اين سنگربان بود. به باور تحليلگران پس از آنکه در پايان فصل گذشته ادوين فاندرسار هلندي، در سن 41 سالگي کفشهايش را آويخت، قهرمان فصل گذشته ليگ برتر به جانشيني مطمئن و البته با تجربه نياز دارد حال آنکه دخهآ تنها 20 سال سن دارد. سرآلکس فرگوسن، سرمربي يونايتديها در اينباره گفت: پيتر چک، دروازهبان چلسي را زماني که در تيم رن فرانسه بازي ميکرد و خيلي کمسن بود، مدنظر داشتم. چند بار به فرانسه رفتم تا از نزديک شاهد بازي او باشم. يادم ميآيد به خودم گفتم آلکس، اين دروازهبان که خيلي جوان است. وي افزود: چلسي زودتر عمل کرد و درازاي 7 ميليون پوند به خدمت گرفت. از آن موقع تا الان هيچ وقت چک، از ترکيب اصلي تيم رقيب ما دور نبوده است. بنابراين وقتي دروازهبان قابليت فراوان داشته ولي سناش کم باشد، ميتواند مثل پيترچک، راه طولاني و سخت را با قدرت ادامه دهد. همين باور را اکنون در مورد دخهآ دارم. او قدم در راه چند سال قبل همتاي چکياش ميگذارد. فرگوسن تصريح کرد: داويد جوان است و در عين کمتجربگي، بسيار چالاک است. فکر ميکنم بتواند جبران تجربهاش را با سرعتالعمل فراوان کند و خودش را با فشار حواشي ناشي از بازي وفق دهد. |