0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

ژوليو سزار:ديدار مقابل پاراگوئه دشوار خواهد بود
جمعه 24 تیر 1390  12:37 PM

ژوليو سزار:ديدار مقابل پاراگوئه دشوار خواهد بود

ژوليو سزار، دروازه بان تيم ملي برزيل، معتقد است ديدار پيش روي تيمش مقابل پاراگوئه در يک چهارم نهايي کوپا آمريکا اصلا ديدار آساني نخواهد بود.

شاگردان مانو منزس موفق شدند با پیروزی 4-2 مقابل اکوادور به مرحله بعدی رقابت های کوپا آمریکا راه پیدا کنند.

این دومین رویارویی برزیل و پاراگوئه در این رقابت ها خواهد بود. دیدار دو تیم در مرحله گروهی با تساوی 2-2 به پایان رسید.

ژولیو سزار در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما نمی توانیم آسوده خاطر باشیم. این درست است که پاراگوئه در دیدار مقابل ونزوئلا کمی ضعیف تر از حد انتظار ظاهر شد اما آنها می توانند پیشرفت کنند."

دروازه بان نراتزوری همچنین از نمایش تیمش مقابل اکوادور راضی است، هرچند از نحوه بازی خودش چندان رضایت ندارد.

" ما می دانستیم که این دیدار، دیدار تعیین کننده ای است و فکر می کنم تاکتیک تیم در این دیدار بسیار مهم بود. این پیروزی از نظر روانی بسیار مهم بود زیرا ما بازیکنان باتجربه ای هستیم و می دانیم در چنین دیدارهایی چگونه بازی کنیم. پیروزی در این دیدار خیلی خوب بود.

نکاتی در بازی ام وجود دارد که باید در آن بهتر شوم. دریافت گل دوم اندکی سخت تر از گل اول بود اما روی هر دو گل من اشتباه کردم."

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها