0

گروه های مافیایی در اسرائیل

 
sukhteh
sukhteh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 7880
محل سکونت : اصفهان

گروه های مافیایی در اسرائیل
دوشنبه 13 تیر 1390  9:21 PM

گروه های مافیایی در اسرائیل 


بر اساس پیش‌بینی های انجام گرفته توسط پلیس رژیم صهیونیستی، در حال حاضر 16 گروه بزرگ تبهکار در اراضی اشغالی مشغول ارتکاب جرم و جنایت‌های سازمان یافته هستند که هدایت آنها را نیز خانواده‌های بزرگ مافیایی بر عهده دارند.

 اسرائیل
پلیس رژیم صهیونیستی بارها در طول دو سال اخیر اعلام کرده است که تلاش‌های خود علیه گروه‌های مذکور ـ که بر اساس تعریف‌های جهانی موجود به عنوان سازمان‌های مافیایی شناخته می‌شوند و از یک ساختار مستحکم و منظم داخلی بهره‌مند هستند ـ را با جدیت ادامه خواهد داد.
دامنه جغرافیایی فعالیت‌های این شانزده سازمان بزرگ تبهکاری بسیاری گسترده است و تمامی مناطق را شامل می‌شود. این گروه‌ها در ارتکاب جنایت‌هایی همچون توزیع مواد مخدر، تجارت زن، پول شویی و دریافت پول از صاحبان مغازه‌ها و مراکز تجاری مختلف و نیز قمارخانه‌ها تخصص دارند.
سازمان‌های مافیایی صهیونیستی برای گسترش مناطق تحت نفوذ خویش در شهرهای بزرگ با یکدیگر رقابت سختی دارند و گهگاه این رقابت به درگیری و اقدامات خشونت آمیز می‌انجامد، به عنوان نمونه درگیری‌هایی از این دست در سال 2008 رخ داد که باعث قتل "یعقوب الورون" یکی از برجسته‌ترین سرکرده‌های گروه‌های مافیایی در اراضی اشغالی انجامید. وی در داخل خودروی خویش و در یکی از خیابان‌های تل آویو به قتل رسید.
سال‌ها است که سازمان‌های جنایتکار صهیونیستی در چارچوب تشکیلاتی سازمان یافته و منظم کار می‌کنند تا جایی که می‌توان گفت، این نظم حکایت از استحکام ساختار داخلی آنها دارد. تمامی این گروه‌ها حتی بعد از آنکه سرکرده‌ا شان در تعقیب و گریز پلیس یا درگیری‌های خشونت آمیز کشته می‌شوند و به تبع آن سرکرده‌های جدید بر روی کار می‌آیند، باز هم موجودیت خود را حفظ می‌کنند که این امر باعث شده است تا مصونیت و قدرت آنها جهت رویارویی با دستگاه‌های امنیتی صهیونیستی افزایش یابد، دستگاه‌هایی که تلاش‌های بسیاری را ـ به ویژه در دو سال اخیر ـ صورت داده‌اند تا به پیروزی‌هایی دست یابند که با موفقیت‌های گروه‌های مافیایی هم طراز باشد.
قتل الورون توجه جدی را برای مقابله با سازمان‌های مافیایی در اراضی اشغالی برانگیخت و در همین راستا، پلیس در برخورد خود با سازمان‌های مذکور شدت بخشید و حتی دست به بازداشت‌های پیش گیرنده زد.

سال‌ها است که سازمان‌های جنایتکار صهیونیستی در چارچوب تشکیلاتی سازمان یافته و منظم کار می‌کنند تا جایی که می‌توان گفت، این نظم حکایت از استحکام ساختار داخلی آنها دارد.

پرفسور "زئیو زیگل" می‌گوید که یکی از دلایل ناکامی دستگاه‌های امنیتی در نابودی جرایم سازمان یافته در اسرائیل به عدم پایبندی پلیس در زمینه اجرای قانون مقابله با سازمان‌های تبهکار مافیایی مصوب به سال 2003 کاهلی می‌ورزد.
وی در ادامه می‌افزاید یکی از دلایلی که به تشدید این موضوع کمک کرده، عدم وضع قانون یا مصوبه‌ای جهت دفاع از اعضای گروه‌های تبهکار است که علیه روسای خود در دادگاه شهادت می‌دهند ؛ زیرا هراس از انتقام یا مرگ، آنها را به سمت استنکاف از شهادت دادن علیه روسایشان هدایت می‌کند..
زیگل در ادامه می‌افزاید: "وضعیت در مورد قانون جلوگیری از پول شویی نیز مشابه است، قانونی که در صورت اجرای فراگیر، می‌تواند کانالی باشد که از طریق آن می‌توان به سرکرده‌های سازمان‌های تبهکار دست یافت".


اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک

حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها