0

شهدای سیستان

amindadaadad
amindadaadad
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3567

شهيد علي رضا اربابي
سه شنبه 14 تیر 1390  11:35 AM

عليرضا اربابي در سال 1347 در روستاي عباس آقاجان از توابع بخش پشت آب شهرستان زابل در يک خانواده مؤمن و مذهبي ديده به جهان گشود. تحصيلاتش را تا مقطع پنجم ابتدايي ادامه داد. بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و تشکيل بسيج مستضعفين فعاليتهايش را در اين نهاد مردمي متمرکز ساخت. او هميشه نمازش را در مسجد به جماعت مي‌خواند. با عشق و علاقه‌اي که به حضور در جبهه‌هاي نور عليه ظلمت داشت چندين بار به ميادين نبرد عزيمت کرد تا اينکه در تاريخ 12/4/1365 در عمليات «کربلاي يک» که منجر به آزادسازي شهر مهران شد در مصاف با متجاوزين عراقي در سن 18 سالگي به فيض شهادت نايل گرديد.

مرد ميدان

عليرضا به سختي مجروح شده بود، به ناچار براي درمان مدتي در شهر ماند. زمانيکه خبر عمليات والفجر 8 را شنيد سر از پا نمي‌شناخت؛ آماده رفتن شد. گفتم: «مادرجان شما زخمي هستيد به جبهه نرويد اما او بي‌آنکه لحظه‌اي ترديد کند، پاسخ داد: «مادرم براي دفاع از اسلام و قرآن و ميهن اسلامي حتماً بايد بروم.»
او مرد ميدان عمل بود.

وصیت نامه

«سفارش من به برادرانم اين است که فرزندانشان را به شرکت در کلاس آموزش قرآن تشويق نمايند و از خواهرانم مي‌خواهم که حجاب خود را حفظ و زينب‌گونه زندگي نمايند».
هر شب من سودايي از سوزن مژگانها در رشته کشم گوهر از لؤلؤ و مرجانها
چون لاله جگرخونم از داغ شقايقها کز جور خزان گشتند پرپر به گلستانها

** دارالولایه **

درباره امضاء

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها