سخنان زیبا
دوشنبه 23 خرداد 1390 11:51 AM
سایه ها محصول پشت كردن دیوار ها به آفتابند گستاخی دیوار هارا تقلید نكنیم تا آفتابی بمانیم . شکسپیر
اگر کسی یکبار به تو خیانت کرد ، این اشتباه از اوست؛ اما اگر کسی دوبار به تو خیانت کرد این اشتباه از توست . شکسپیر !
این قانون طبیعت است که هیچ کس به تنهایی نمی تواند خوشبخت باشد ، بلکه خوشبختی و سعادت را باید در سعادت و خوشبختی دیگران جستجو کرد . شکسپیر .
قلبی را داشته باش که هرگز سختی سنگ را به خود نگیرد و احساسی داشته باش که هرگز آزار دهنده نباشد . چارلز دیکنز
وقتی جوانتر بودم همه چیز را به خاطر میآوردم ، حالا میخواست اتفاق افتاده باشد یا نه . مارک تواین
برای بهترین ایده منتظر نمان ، ایده بهتر را انجام بده ، بهترین نیز به دنبال آن خواهد آمد . مارک تواین
اگه یه فکر احمقانه را حتی 5 میلیارد نفر قبول داشته باشند ، باز هم آن فکر احمقانه است . کارل مارکس
آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ، ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشکل است؛ زیرا او دیگران را خوشبخت تر از آنچه هستند تصور می کند . شارل دو مونتسکیو
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همین امروز به من هدیه کن . شکسپیر
اگر از کسی متنفری از قسمتی از خودت در او متنفری ، چیزی که از ما نیست نمیتواند افکار ما را مغشوش کند . هرمان هسه
با چنان عشقی زندگی کن که حتی بنا به تصادف اگر به جهنم افتادی خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند . سخن ودایی
***به بهشت نمی روم اگر مــــــادرم آنجا نباشد***
آنگاه که تنها شدی و در جست جوی یک تکیه گاه مطمئن هستی ، بر من توکل نما . نمل/79