0

اخبار بازيهاي رايانه اي

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

arma2
چهارشنبه 17 تیر 1388  7:31 AM

من دارم خون ريزی ميکنم و تو لجن می ميرم.سعی ميکنم بلند شم اما پاهام طاقت ندارند و من سريع به زمين می افتم. گريه ميکنم و فرياد ميزنم يکی به من کمک کنه! بقيه تيم من هم يا مرده اند يا دارند جون خودشون رو نجات ميدن.بايد صبر کنم کسی بياد کمکم کنه يا از Checkpoint قبلی لود کنم؟ بازی به جای من تصميم ميگيره،صدای شليک گلوله ها مياد و من کشته ميشم بدون اينکه حتی ببينم چه کسی منو کشت!

همونطور که قبلاً گفتم باز هم ميگم که AarmA II تجربه خيلی سختی خواهد بود. اگه بخوايد
مثل يک Rambo بازی کنيد یا اون طوری که Doom بازی می کرديد زود کشته می شيد. حتی اگه نسخه اول AarmA يا بازی مشابه اون Operation Flashpoint رو بازی کرده باشيد زود متوجه
ميشيد که بايد با تيم حرکت کنيد.جون زياد يا قدرت خاصی نداريد و نيرو های دشمن می تونند
به همون سرعت که شما اونا رو ميکشيد شما رو بکشند. دفعه آخر که بازی می کردم بيشتر
وقت رو داشتم دنبال گروهان حرکت می کردم وقتی اونا تيراندازی ميکردند من هم شليک ميکردم به حرف هاشون گوش می دادم و به طور کلی سعی ميکردم تحت فرمان اون باشم. بله کمی بزدلانه به نظر میاد ولی خوب برای مدتی جون منو حفظ کرد.

البته اين رويکرد سخت گيرانه به واقعيت بر ميگرده و اين فشار و سختی هم هميشه بخشی از
بازی های OpFlash / Aarma بوده.اما چيزی که الان برای من روشن شده اينه که بعد از ديدن
بازی ArmA II متوجه شدم قراره کنترل بيشتری روی عمليات نظامی داشته باشيم،بيشتر
از اونی که تا به حال در اين سری بازی ديديم.وقتی من سال گذشته از استوديو Bohemia در
پراگ بازديد کردم موفق شدم حالت Warfare بازی رو که نوعی مولتی پلير هست بازی کنم
در اين حالت هر بازيکن ميتونه در گروه خودش فعاليت کنه،ساختمون بسازه و کلاً مثل يک فرمانده عمل کنه(البته در حقيقت فقط يک بازيکن در هر گروه اين کارا رو انجام ميده). سازندگان حالا اين قسمت ساختن پايگاه رو وارد بخش تک نفره هم کرده اند که تمرکز اصلی هم روی اين قسمته.

اگه يادتون باشه بازی در مورد مشکلات سياسی کشوری ساختگی از جماهير شوروی به اسم
Chernarus بود که دچار جنگ های داخلی شده بود. گروهی از دموکرات ها در انتخابات جزيره برنده ميشن که باعث نا رضايتی کمونيست های داخلی به اسم Chedaki ميشه. به طور خلاصه اينکه کل سناريو بازی در مورد اختلاف و درگيری بين چند حزب رقيبه: ارتش Chernarussian ، شورشی ها کمونيست،يک گروه پارتيزانی مستقل، نيروهای مسلح روسيه و بالاخره گروهی از سربازان آمريکائی.شما کنترل Razor Team رو به عهده می گيريد،يک گروه پنج نفره آمريکائی که برای شناسايی وضعيت به منطقه اومدند.در ابتدا شما فقط از فرمانده دستور می گيريد ولی به تدريج اوضاع پيچيده ميشه و شما خودتون بايد تصميم بگيريد که دقيقاً چه کار کنيد.

به نظر می رسه Razor Team کم کم به طور مستقل عمل ميکنه.بعد از چند ماموريت که به شما کنترل ها و نحوه انجام کارها رو ياد ميده ارتباط شما با مرکز قطع ميشه و شما بايد خودتون تصميم بگيريد.حتی در مراحل اوليه هم بازی درجه بالايی از اختيار رو به شما ميده ماموريت های شما به شکل ليستی از کارايی که بايد انجام بديد ظاهر ميشه ولی بعد در اختيار شماست که چطور اين کار ها رو انجام بديد اون هم در نقشه 225 کيلومتری Chernarus. اوايل شما اطلاعات خوبی از اتفاقاتی که در حال افتادنه داريد ولی به تدريج شما بايد خودتون از طريق جاسوس ها يا ماموريت های شناسايی که انجام ميديد و يا از طريق سؤال کردن از محلی ها اطلاعات مورد نياز رو به دست بياريد. (به شرطی که محلی های بی گناه رو نکشته باشيد!)

اين ممکنه يکم ترسناک به نظر بياد اما سازندگان قول دادند که بازی به طور هوشمندانه اي شما رو در هر چيزی راهنمائی ميکنه پس به تدريج که شما فرماندهی کل رو در اختيار می گيريد در مراحل پايانی بازی هستيد.مثل بازی OpFlash در اين بازی هم شما ابتدا در نقش کسی ظاهر ميشيد که فقط دستور ميگيره پس زمان زيادی داريد تا با محيط آشنا بشيد مخصوصاً مبارزاتی که با يک شليک طرفين کشته ميشن. وقتی بالاخره به بالاترين درجه فرماندهی رسيديد چيزای زياد و گيج کننده اي رو برای انجام دادن می بينيد. شهرهايی هستند که ميتونيد تسخير کنيد انبار هايی هستند که بايد مواظبت کنيد و وسايل خاصی که ميتونيد به دست بياريد. AarmA II هم مثل Halo از امکان فرود محموله برخورداره مثلاً ميتونيد چترباز هايی رو به قلب قلمرو دشمن بفرستيد يا اينکه از 136 وسليه موجود چيزی رو درخواست کنيد تا براتون بفرستند وسايلی مثل تانک ها، Humvee ها و جت پک ها و...

به خاطر سيستم جديد و عالی فرماندهی کنترل نيرو ها کار ساده اي خواهد بود. انتخاب های
متفاوت و خوبی خواهيد داشت از تغيير ترتيب قرار گرفتن نيرو ها تا تغيير سرعت حرکت اونها.
البته دستورات اصلی بسيار ساده هستند.به نقشه می ريد واحدی رو که دوست داريد انتخاب
ميکنيد دوباره روی اونها کليک ميکنيد تا در ميسر دلخواه حرکت شون بديد. ميتونيد مسير حرکت
نيرو ها رو با چند کليک مشخص و نحوه حرکت اونها رو هم تعيين کنيد. مثلاً دستور بديد به سمت تپه اي سينه خيز حرکت کنند و بعد از رسيدن به بالای تپه منطقه رو از نظر وجود دشمن چک کنند.ميتونيد برای تفريح هم که شده مرتب ترتيب قرار گرفتين نيرو ها رو تغيير بديد تا يک جور رقص خيالی برای شما اجرا کنند!

با وجوديکه من زمان کمی رو در حالت فرماندهی بازی کردم ولی به نظر ميرسه ابزار بسيار
قدرتمندی باشه که توازن خوبی هم از نظر سادگی و هم قدرت داره. نقشه بهترين جا برای تعيين دستور هاست اما شما ميتونيد از طريق منو مخصوص در حالت دوربين اول شخص هم فرماندهی کنيد که بيشتر بازی هم در اين نما انجام ميشه. شما ميتونيد در هر زمان دلخواه بين چهار نفر عضو تيمتون جا عوض کنيد (البته رهبر گروه به خاطر سناريو بازی در دسترس شما نيست) هر کدوم از اعضای تيم شما توانايی خاصی دارند. يک پزشک،يک نفر که با اسلحه های سنگين کار ميکنه، يک تک تيرانداز و يک نفر مسئول عمليات شناسايی. خوشبختانه تا سه نفر ميتونن شما رو همراهی کنن و شما همه با هم ميتونيد دنيای بزرگ بازی رو بگرديد.شما واقعاً ميتونيد هر جا که دوست داريد بريد اما توصيه ميشه هميشه با هم باشيد.توانايی های شما مکمل همديگه هستند و نکته ديگه اينکه فقط يه نفر از شما ميتونه روسی صحبت کنه.
حرف زدن؟ من نميخوام حرف بزنم! من ميخوام تيراندازی کنم! قبوله ولی به زودی می فهميد که
حرف زدن با بعضی از آدم های خيلی مهمه.اين قابليت کمی ArmA II رو به بازی های نقش آفرينی نزديک ميکنه.همونطور که قبلاً گفتيم شما اطلاعات مهمی رو می تونيد از حرف زدن با محلی ها به دست بياريد البته به شرطی که خيلی محله اونا رو خراب نکرده باشيد! بازی دارای چند پايان خواهد بود و مسير شما رو تصميماتی که می گيريد تعيين ميکنه.هر کاری که انجام بديد توسط حزب های مختلف جزيره ديده ميشه پس هر کاری ميتونه متحدين شما رو پيروز يا نبرد رو برای شما سخت تر کنه.مثلاً شما به يه محموله اسلحه مخفی می رسيد آيا اونها رو بر می داريد يا رها ميکنيد تا محلی از اونها برای دفاع کردن از خودشون استفاده کنند؟ محلی ها يادشون می مونه که شما چيکار کرديد پس دقت کنيد که چه تصميمی می گيريد.

اگر هنوز بازی رو نديديد بايد بگم که ArmA II قراره بازی واقعاً بزرگی باشه و من هنوز همه
ماموريت ها و مود های بازی رو که خارج از Campaign اصلی هستند رو معرفی نکردم از جمله
ابزار های اديت قوی که اجتماعات آنلاين به شدت منتظرش هستند.اگه با کار Bohemia آشنا
نيستيد بايد بگم جزييات دقيق و زيبا تنها بخشی از قدرت اوناست و اگه خيلی به بازی کردن
نقش يه سرباز علاقه مند نيستيد بهتره نگاهی به اسکرين شات ها بندازيد که البته واقعاً نشون
دهنده بازی در عمل و گرافيکی که بسيار واقعی نشون ميده نيستند. با همه اینها هنوز نمی تونيم واقعاً در مورد تجربه اين بازی سخت و ترسی که موقع تيراندازی يه نفر به شما دست ميده قضاوت کنيم.

بايد اشاره اي به بازی شرکت رقيب Operation Flashpoint: Dragon Rising هم بکنيم که محصول Codemaster هست من وقت زيادی برای ديدن اين بازی نداشتم ولی احساس ميکنم اين دو بازی دو مسير مختلف رو انتخاب کردند.Dragon Rising ظاهراً روی کنسول ها داره عالی عمل ميکنه و اگرچه ورژن PC هم خواهد داشت ولی من فکر ميکنم بيشتر کسانی که کامپيوتر
دارند به سمت AarmA II خواهند رفت. برعکس شرکت قبلی Bohemia در مورد کنسول ها
سکوت کرده و فعلاً تمايلاتشون معلوم نيست.در پايان بايد بگم که ArmA II فوق العاده به نظر
ميرسه و از اونجاييکه تاريخ عرضه جلو افتاده و June 19 خواهد بود ما به زودی خواهيم تونست
بازی رو تجربه کنيم ولی فعلاً بايد منتظر موند!

ArmA II برای PC در 19 June عرضه خواهد شد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها