0

پيوند قرآن با امام عصر(ع)

mmmohamad_1375
mmmohamad_1375
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 39

پيوند قرآن با امام عصر(ع)3
جمعه 20 خرداد 1390  8:24 PM

اين دعا «برهان لِمْ» را به ما ياد مي‌دهد. اين دعا مي‌گويد: غدير حق است و سقيفه باطل. چرا؟ (چون) مي‌گويد: خدايا، خودت را به من بشناس؛ اگر من موحد ناب نباشم، خداشناس نباشم،  پيغمبر شناس هم نيستم؛ زيرا پيغمبر خليفة الله است. وقتي من مستخلفٌ عنه [كسي كه پيامبر جانشين او است] را نشناختم، خليفه را نمي‌شناسم. خدايا توفيق بده من نبوت را، رسالت را، پيغمبر و پيغمبري را عميقاً بشناسم؛ زيرا اگر من پيغمبر را نشناسم، گرفتار سقيفه مي‌شوم. امام، خليفه و والي مردم نيست، و  از طرف مردم وكيل نيست. مردم سالاري محض نيست تا سقيفه، مسأله را حل كند. امام، جانشين پيغمبر است.  اگر كسي مستخلفٌ عنه را نشناسد، گرفتار سقيفه مي‌شود. خليفه‌ شناس نيست. عرض مي‌كنيم، خدايا پيغمبرت را به من بشناس براي اينكه من مي‌خواهم بفهمم جانشين پيغمبر كيست؟ حجت من كسي است كه جاي پيغمبر بنشيند نه مردم به او رأي بدهند. اين مسأله، برهان لِمْ است . اين دعا نيست، اين حكمت است. گفته‌اند آنرا بعداز نماز بخوان، توي نماز بخوان و در فرصت‌هاي مناسبي كه داشتي بخوان. اگر مي‌خواهي به غدير برسي و از ويروس سقيفه برهي، اين دعا را بخوان. گاهي، شما، دعاي محض (مي‌خوانيد) اما گاهي در حكمت و كلام، برهان اقامه مي‌كنيد. اين، برهان است.
اميدواريم اين جريان نيمة شعبان، با جلال و شكوه علمي شما حوزويان و اساتيد بنام دانشگاه‌ها، كه مفاخر ما هستند، با وضع مناسبي اداره شود. آن كارهاي صوري‌اش هم ان‌شاءالله سامان بپذيرد.

محمد
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها