0

من را مي بينند تعجب مي کنند

rasekhoonm
rasekhoonm
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 218

من را مي بينند تعجب مي کنند
یک شنبه 9 خرداد 1389  12:29 PM

نويسنده :مهسا نعمت
جديداً روي تي شرت ها طرح هاي متفاوت مي بينيم؛ از سياه مشق نستعليق گرفته تا عکس آدم هاي معروف. اما اين روزها يک موضوع جديدتر و جذاب تر شايد به تي شرت ها راه پيدا کند؛ چهره شهيد همت. ايده طراحي اين تي شرت زير سر جواني است که دليل اين کار را علاقه شخصي به شهيد همت مي داند. 22 ساله فارغ التحصيل کارداني گرافيک از دلايل شخصي خودش و بازخورد مردم براي ما صحبت مي کند:
* چرا عکس شهيد همت را براي اين کار انتخاب کرديد؟
من خودم شخصاً علاقه خاصي به شهيد همت دارم. من کلا شهدا را دوست دارم و به کار آنها احترام مي گذارم. اين کار هم حس متفاوتي براي جوانها دارد؛ جوان هايي که شايد ظاهر متفاوتي داشته باشند.
* اين کار سابقه داشته؟ تا به حال عکس شهيد روي تي شرت چاپ شده؟
نه تا به حال نبوده. من خيلي تحقيق کردم و به جرأت مي گويم که تا به حال اين کار انجام نشده.
*اين کار شما توليد انبوه دارد؟ از طرف جايي حمايت مي شويد يا با هزينه خودتان اين کار را انجام مي دهيد؟
متاسفانه اين کار توليد انبوه ندارد و من با هزينه خودم اين کار را انجام مي دهم. دنبال حامي هم گشتم اما کسي تابه حال حاضر به سرمايه گذاري نشده.
*ايده هاي بعدي تان چيست؟
توي ذهنم فعلاً  فقط عکس شهداست و دفاع مقدس. دوست دارم عکس شهيد آويني و شهيد باکري را هم کارکنم.
*بازخورد مردم وقتي اين لباس ر امي ديدند چي بوده؟
اول تعجب مي کردند ولي بعد با پرسيدن سوال از من خودشان هم خوششان مي آمد؛ مخصوصا جوان ترها.
*تا حالا کسي به شما گفته که عکس شهدا نبايد روي تي شرت کار شود؟
بله. چند وقت پيش استاد دانشگاهم به من گفت دوست داري عکس استادت بيايد روي تي شرت؟ من هم گفتم بله. من به هرکسي که احترام مي گذارم دوست دارم که آن را يک جوري نشان بدهم. عکس اين اشخاص بهتر از چاپ عکس بازيگر يا خواننده روي تي شرت هاست.
منبع:همشهري جوان ,شماره 224 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها