0

هنر گل آرایی

 
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

تزیین ظروف با گل خشک
شنبه 14 خرداد 1390  7:41 PM

گل آرایی با گل خشک و تزئین ظروف

در این جلسه در مورد تزیین ظروف و گل آرایی با گل خشك مطالبی را بیان
میكنیم.

چند عدد گلدان سفالی داریم كه میتوان آن‌ها را به شكل‌های مختلف تزیین كرد. برای تزیین این گلدان‌ها از برگ‌های خشك شده گل رز استفاده میكنیم.

بدین صورت كه برگهای خشك شده را با چسب به بدنه گلدان‌ها میزنیم. هر چقدر گل‌ها را كوتاهتر كنیم تا كامل بر روی ظرف بچسبند نمای زیباتری خواهند داشت. همچنین برای تزئین این گلدان‌ها میتوان از گل‌های خشك شده رنگ دیگر استفاده كرد.

گلدان‌های سفالی را میتوان با خزه پوشاند و یك شاخه بید را در روی بدنه آن تزئین كرد. خزهها را با چسب داغ یا چسب چوب به بدنه گلدان میچسبانیم. و شاخه بید را هم بوسیله یك سیم روی كار فرم میدهیم و قسمتهای اضافه شاخه بید را كوتاه میكنیم. طوری شاخه بید را روی بدنه گلدان وصل میكنیم كه حركت آن كاملاً مشخص باشد و چند تا میوه جنگلی از جمله خوشه های انگور را به شاخه بید آویزان می‌كنیم.

چند عدد آرتی‌شوی خالی داریم كه به عنوان جا شمعی از آن‌ها استفاده میكنیم. كنار هر كدام از این آرتی‌شوها را با دو تا گل، یك پاپیون و نیز میوه خشك شده تزئین میكنیم.




تزیین دیگر
برای تزیین دیگر سبدی را آماده كردهایم كه روی آن را با خزه میپوشانیم و دور تا دور سبد را با میوههای كاج تزیین میكنیم.

همچنین یك اسفنج مخصوص گل آرایی خشك را با خزه پوشانده و در درون سبد دیگر قرار میدهیم.

گلهای خشك را با رنگهای اسپری و پارچهای، رنگ میكنیم. این رنگها كه پودری بوده در داخل آب حل میكنیم و گلهای خشك مانند سبزه ریزه یا عدسی را در آن فرو برده و به مدت 5 دقیقه می‌جوشانیم تا كاملاً رنگ بگیرند

رنگ جوهری، رنگ دیگری است كه گلهای خشك را با آن رنگ میكنیم نام دیگر آن رنگ نجاری است كه تینر حلال آن است. بهتر است برای رنگ كردن گلها از رنگ پارچهای كه پودری و بی خطر بوده و آب حلال آن است، استفاده كنیم.

بنابراین فضای اسفنج را با پر كننده های عدسی میپوشانیم. البته این عدسیها را دسته بندی میكنیم سپس آن‌ها را با چسب و سیم بر روی اسفنج تزیین میكنیم. عدسی و سبزه ریزه دو پر كننده خوب و مناسب برای فضای خالی گلهای خشك هستند.

لاله سوزنی از گلهای خشكی است كه در طبیعت به همین شكل یافت میشود. یعنی بعد از مدت كوتاهی كه رشد میكند خشك میشود. این گل بومی فلات ایران است. چند دسته از لاله زنبوریها را در داخل سبد ترئین میكنیم.

قبلاً برگهای سبزی را در گلیسیرین خشك و با اسپری به رنگ طلایی در آورده‌ایم. بنابراین برای اینكه هماهنگی در رنگ داشته باشیم این برگها را در داخل سبد قرار میدهیم و پشت سبد را با شاخه های كشیده فرم میدهیم. میوههایی از جمله بالنگ و كدو خشك را در سبد تزئین میكنیم.

این سبد تزئین شده را میتوان بر روی شومینه یا ستون جلوی آشپزخانه گذاشت. توجه داشته باشید كه گل‌های خشك معمولاً باید چینمان نافرم داشته باش

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها