0

آشپزخانه خوب

 
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

آشپزخانه راحت داشته باشید
جمعه 13 خرداد 1390  4:50 PM

آشپزخانه راحت داشته باشید

همیشه باید گاز به پیشخوان و محل قرار گرفتن ظروف ادویه نزدیک باشد تا هنگام آشپزی به راحتی به آنها دسترسی داشت.با استفاده از پارچه و یا روکش های مختلف می توان پیشخوان کابینت ها را به قسمت های مختلفی برای انجام امور مختلف تقسیم بندی کرد.کابینت ظروف باید جایی نزدیک سینک و ماشین ظرفشویی باشد.

ashpazkhaneh2_400

 

ایستگاه صبحانه:
تمام وسایل مورد نیاز برای سرو یک صبحانه کامل ( مانند توستر، ظرف نان و ‎.‎.‎.) در یک قفسه و یا کابینت خاص چیده شود. محل قرار گرفتن سینک و گاز باید از روشنایی کافی برخوردار باشند.
استفاده از ظروف شیشه ای برای نگهداری موادغذایی و نیز تعبیه در های شیشه ای برای کابینت باعث تسریع کار می شود.

ایستگاه نوشیدنی:
تمام وسایل تهیه نوشیدنی مانند قهوه، نسکافه، قهوه جوش و ‎.‎.‎. در نزدیکی هم قرار داده شود تا اگر کسی قصد تهیه نوشیدنی دارد، به راحتی بتواند آن را تهیه کند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها