پاسخ به:مجله هنر / نقاشی
دوشنبه 16 خرداد 1390 3:27 PM
|
بیائید از نقاشیها لذت ببریم
|
آیا در هنگام تماشای مجله کاتالوگ یا صفحههای نقاشی شده به طراحی دوباره برخی از صفحهها فکر کردهاید؟ آیا بهجای لذت بردن از طرح موردنظر، طرحی دیگر با همان اجزاء، ذهنتان را به خود مشغول کرده است؟ اگر این چنین است، باید بدانید که به نوعی بیماری مبتلا شدهاید. وقتی دوست هنرمندم به من میگوید: خیلی بد است که انسان نتواند بدون فکر در مورد نوع طرحی که میتوان روی یک موضوع نقاشی کرد، آن طرح را نگاه کند، به یاد خودم میافتم که به این بیماری مبتلا هستم.نکته آزاردهنده این اس ت که هیچ درمانی برا یاین بیماری وجود ندارد و من مجبورم مدت زیادی با این بیماری مبارزه کنم. یک روز صبح که در هنگام نوشیدن قهوه با همسرم صفحات یک بروشور را تماشا میکردم، شوهرم پرسید آیا میخواهم تمام آن کاتالوگها را سفارش بدهم؟ من به سرعت پاسخ دادم نه! او دوباره به خواندن روزنامه پرداخت و من مطمئنم او به این بیماری مبتلا نیست. البته این بیماری جنبههای جالبی هم دارد. در حقیقت این یک راه دستیابی به صفحه کاتالوگی است که میتوان به کمک آن یک طراحی زیبا خلق کرد. به یاد داشته باشید که شما هم میتوانید با بهرهگیری ز تمام یا بخشی از یک طرح، کاهش یا افزایش الگو، اثر منحصربهفرد خود را خلق کنید، اما مراقب باشید که شما هم به این بیماری مبتلا نشوید. |