0

در مراسم خاكسپاري حجازي از مردم درس گرفتيم كه مرده‌پرست نباشيم

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

در مراسم خاكسپاري حجازي از مردم درس گرفتيم كه مرده‌پرست نباشيم
چهارشنبه 4 خرداد 1390  6:50 PM

خبرگزاري فارس: نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال گفت:‌ امروز با حضور باشكوه مردم در مراسم خاكسپاري يكي از اسطوره‌هاي فوتبال ايران درس گرفتيم كه مرده‌پرست نباشيم.

مهدي تاج در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، به اشاره به حضور پرشور مردم در تشييع پيكر شادروان ناصر حجازي اظهار داشت: با توجه به برنامه‌ريزي‌هايي كه انجام شد امروز با همراهي مردم و با كمك مسئولان مراسم بسيار خوب و بدون حاشيه‌اي برگزار شد و مردم يكي از اسطوره‌هاي خود را به خاك سپرده و با وي وداع كردند.

وي گفت:‌ در ورزشگاه آزادي سعي شد منزلت و جايگاه حجازي و خانواده‌اش در شرايط مطلوبي حفظ شود. مردم بدون توجه به مسائل حاشيه‌اي به قرائت حمد و سوره، قرآن خواني و تشييع حجازي پرداختند و من از نزديك شاهد بودم كه حجازي چه محبوبيت خاصي ميان مردم داشت.

تاج تصريح كرد: با توجه به استقبالي كه مردم از مراسم تشييع داشتند، من به عنوان يكي از مسئولان فدراسيون درس گرفتم تا زماني كه پيشكسوتان ما زنده‌اند قدر آنها را بدانيم و در واقع مرده‌پرست نباشيم. اين بزرگترين درسي بود كه امروز در اين مراسم گرفتم.

نايب رئيس فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سؤال كه آيا كميته پيشكسوتان فدراسيون قادر است به خوبي از اهالي ورزش حمايت كند،‌ به فارس گفت: اين كميته به تنهايي قادر به انجام چنين كاري نيست تا بتواند به درستي شأن و منزلت فوتبال را پاس بدارد. بايد اين كميته را تقويت كرد و با حمايت فدراسيون اين كار به درستي انجام شود.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها