طرز تهیه کیک انبه
سه شنبه 3 خرداد 1390 12:21 PM
برای تهیه این کیک میتوانید به جای انبه از موز و یا به صورت نیمی موز و نیمی انبه استفاده کنید.
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 60 دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر:
آرد: 5/1پیمانه
جوش شیرین: 8/1 قاشق چایخوری
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 2/1 قاشق چایخوری
کره: نصف پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
تخممرغ: 3 عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
خامه زده: نصف پیمانه
انبه: 3 عدد رسیده و پوره شده
طرز تهیه:
• کف تابه را چرب کنید.
• فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
• آرد،جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
• در یک ظرف بزرگ، با استفاده از همزن ، کره و شکر را خوب هم بزنید.
• تخممرغها را دانه دانه به مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.
• وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
• مخلوط آرد را به آرامی وارد مخلوط تخممرغها کنید.
• پوره انبه را به مخلوط اضافه کرده خوب هم زنید.
• مایه آماده شده را درون تابهای که از پیش آماده کردهاید بریزید.
• تابه را درون فر ، که از پیش گرم شده به مدت یک ساعت یا تا زمانیکه خلال دندانی درون آن فرو کنید و تمیز بیرون بیاید حرارت دهید.
• در 40 دقیقه نخست، درب فر را باز نکنید و پس از آن بگذارید کیک درون تابه 10 دقیقه بماند تا خنک شود.
• کیک را از تابه خارج کرده بگذارید کاملا خنک شود، سپس آن را میل کنید.
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه