0

مجله گل و گیاه

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:مجله گل و گیاه
پنج شنبه 12 خرداد 1390  9:14 AM

لاله مردابی
ـ خانواده: Nelumbonaceae
ـ نام علمی: Nelumbo nucifera
 
گیاه دائمی و آبزی به بلندی ۵/۱ - ۷/۰ متر است. دارای برگ‌هائی با حاشیه موج‌‌دار بوده و گل‌های آن به رنگ سفید و صورتی در تابستان ظاهر می‌شوند. این گیاه در مرداب‌های حاشیه دریای خزر می‌روید. جهت کاشت در برکه‌های ایجاد شده در فضای سبز مناسب است.
 
 
ـ نیازها:
به مکان آفتابی، خاک لومی سنگین که با کود کاملاً پوسیده غنی شده باشد نیاز دارد. گیاه را در گلدان بزرگ کاشته ودر عمق ۶۰ - ۴۰ سانتی‌متری آب قرار می‌دهند. شاخ و برگ‌های پژمرده شده را مرتباً حذف می‌نمایند.
 
ـ ازدیاد:
از طریق کاشت بذر در عمق ۵ سانتی‌متری آب در حداقل دمای ۲۵ درجه سانتی‌گراد در گلدان‌های کوچک حاوی خاک لومی و تقسیم گیاه در بهار امکان‌پذیر است.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها