سازمان های بیمه، دیدگاهشان را نسبت به بیماریهای پوستی بازنگری کنند
شنبه 31 اردیبهشت 1390 7:47 PM
متاسفانه مسوولان سازمان های بیمه مانند مردم عادی به جنبه زیبایی پوست توجه می کنند.
این در حالیست که برخی عارضه های پوست مانند جوش جوانی یا لک صورت از نظر پزشک، بیماری است هرچند امکان دارد نتیجه درمان، زیبایی باشد.
دکتر حسین طباطبایی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به برخی بیماری ها که یکی از نتایج درمان آن ها، زیبایی ظاهر بیمار است، اظهار کرد: پیامد درمان یرقان یک فرد، زیبایی است چون زردی رنگ او از بین می رود اما در حقیقت یرقان به عنوان یک بیماری شناخته می شود. این در حالیست که برخی بیماری های پوستی، زیبایی تلقی می شود.
وی تاکید کرد: براساس مطالعات انجام شده آکنه جوانی، یک جوان را می تواند از تحصیل و فعالیت های اجتماعی دور و او را منزوی کند؛ چون جوان در سن بروز این جوشها روحیه حساسی دارد بنابراین اگر این بیماری به موقع درمان نشود، جوشگاه های باقی مانده روی پوست فرد در کیفیت زندگی او تا پایان عمرش اثر می گذارد.
این متخصص پوست و مو تاکید کرد: لازم است مسوولان سازمانهای بیمه گر در دیدگاه خود نسبت به بیماریهای پوستی و تفاوت آن با جنبه زیبایی آن بازنگری کنند؛ چون بسیاری از مواردی که از نظر بیمه زیبایی تلقی می شود در حقیقت بیماری است.
طباطبایی افزود: اگر خال گوشتی تغییر رنگ و اندازه پیدا کند و ملتهب شود، بویژه اگر در محل ضربه مانند کف پا و دست و محل ریش مردان باشد، باید به آن به عنوان یک بیماری نگریست و برای پیشگیری از سرطان عمل جراحی انجام داد. این در حالیست که سازمان های بیمه گر، عمل این خال ها را جراحی زیبایی تلقی می کند.
این متخصص پوست و مو پیشنهاد داد: مسوولان بیمه با متخصصان پوست نشست هایی را برگزار کنند و توضیحات آن ها را درباره بیماری های پوست بشنوند؛ چرا که معالجه به موقع بسیاری از بیماریهای پوستی که زیبایی تلقی می شود، باعث پیشگیری از ابتلا به بیماریهایی می شود که درمان آنها هزینه های بیشتری برای سازمان های بیمه دارد .
طباطبایی در پایان گفت: قانون بیمه بسیاری از کشورها به گونه ای است که به عنوان مثال اگر دندان افراد به علت به موقع معاینه نشدن، خراب شود، بیمه هزینه آن را تقبل نمی کند؛ چون پیشگیری را باعث جلوگیری از هزینه های درمانی می داند.