پاسخ به:سرلشگر خلبان شهيد حسين خلعتبري
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390 5:42 PM
نقدی کوچک از یک جوان عاشق خاک پاک وطنش ایران و دوست دار شهدا و کسانی که رفتن تا ما باشیم
شاید این روز ها خیلی این حرف ها رو شنیده باشید که جون های امروزی حق شهدا رو ادا نکردن یا به قول خودمون بی مرامی کردن برای کسایی که از خودشون گذشتن تا من الان بشینم تو خونه تو یک ساعت یه ایمیل بزنم به 185000 نفر بدون هیچ خطر و نگرانی که به کشورم میخواد حمله بشه .
قبل این که نقد کنم میخوام بگم این درد دل من درست یا غلط بودنش رو بزارید سر یه نقد کوچیک پس به دل نگیرید و ....
تو این 8 سال حماسه واقعا ما باید اون رو در یه فیلم دوئل ببینیم ؟
یعنی این 8 سال فقط چند تا سردار داشتیم که ازشون فیلم داشته باشیم ؟
یعنی این حماسه بزرگ که حتی 1 وجب از خاک کشورم دست اعراب بعثی نیوفتاد هیچ چی نداشت جزء برنامه های کوتاه از این که اون شهید بزرگوار چه روزی به دنیا اومد ؟ کارمند کجا بود ؟ تو چه عملیاتی به درجه شهادت نائل شد ؟ یا وصیت نامش چی بود ؟ همه این ها خوبه اما قربونتون برم چرا کم ؟ من نمیگم فردا پاشید 60 تا فیلم بسازید صبح تا شب نشون بدین تا همه احساسی که به این 8 سال در بین جون ها هست دچار دل زدگی بشه هرچقدر هم این دوران خوب باشه باید به وقتش ازش یاد کرد .
حرف حساب اینه این همه جون دادیم این همه مادر بی بچه شدن این همه زن بیوه شدن اما به من جون بگید واقعا تو این 8 سال چه حماسه ای ساختن جون های مردم
به من جون بگید که با دست خالی حماسه کردیم نه این که فیلم میسازید یه ایرانی یه لشکر رو نابود میکنه ، نمیگم نبوده بوده اما 1 بار چرا با باور ها درست قضاوت نمیشه
به من جون بگید چقدر در حقمون نامردی شد اما باز رو حرفمون موندیم
به من جون بگید غیرت واقعی یعنی 8 سال برای خاکت جنگیدن
به من جون بگید شهید یعنی چی ؟
به من جون بگید پدر بچه 1 ماه بودن اما رفتن خط مقدم یعنی چی ؟
به من جون بگید شرف یعنی چی ؟ جونم و میدم واسه ناموس و وطنم یعنی چی ؟
به من بگید 1 هفته آب نخوردن یعنی چی ؟
این حرف رو داره کسی میزنه که 5 تا از بستگانش رو در 8 سال دفاع مقدس از ناموس و وطن از دست داده
راستی ما قبول داریم که کسی نیستم که نقد کنیم اما این ها رو گفتیم که قند باد نکنیم بد جور این حرفا تو گلومون مونده بود
میدونید 29 بهمن روز عشق سپندارمزگان هست اما ایران ویجی ها دوست داشتن این روز با کسایی باشن که عشق وطن جونشون رو گرفت اگه دوست دارید یا علی تماس بگیرید تا با هم چند ساعتی حتی کوتاه با شهدا باشیم