0

سرلشگر خلبان شهيد حسين خلعتبري

hamidrezaghaedamini
hamidrezaghaedamini
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 278

پاسخ به:سرلشگر خلبان شهيد حسين خلعتبري
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390  5:37 PM

ماموریت ، پایگاه الرشید و المثنی

وي در فروردين سال 1360 در مصاحبه با نشريه روابط عمومي عقيدتي_سياسي نيروي هوايي گفت:مأموريت‌هاي من شامل اهداف دريايي، بنادر، پل، تأسيسات پالايشگاهي،تأسيسات برقي و پشتيباني نيروي زميني دشمن بوده است و هيچ‌گاه قانون
«موشك جواب موشك را» عمل نكرديم و....

شهيد
«خلعتبري» از جمله اولين خلباناني بودند كه پس از حمله هوايي عراق به فرودگاه مهرآباد به بغداد حمله كردند. وي با ذكر خاطره‌اي از اولين پرواز دفاع مقدس مي‌گويد:اولين مأموريت برون مرزي من، اول مهرماه 1359 بود، پس از بمباران مهرآباد توسط عراق به ما دستور ماموريت داده شد تا بلافاصله با هشت فروند هواپيما به بغداد حمله كنيم.

در طول مسير، هر پنج مايل ما را هدف قرار مي‌دادند و موشك مي‌زدند ولي ما همچنان در دل آسمان پيش مي‌رفتيم تا بالاخره به هدف رسيديم و پايگاه
«الرشيد» و «المثني» را در بغداد درهم كوبيديم و خاطره جالب من در اين مأموريت ديدن يك گنبد طلايي در بخش جنوبي بغداد بود.از طريق راديو به هواپيماهاي همراه گفتم، من يك گنبد طلايي مي‌بينيم " جناب سرهنگ محققي در جوابم گفت: زيارتتان قبول، آن جا حرم مطهر حضرت امام موسي كاظم (ع) است" به ناگاه اشك از چشمانم سرازير شد و گفتم: "السلام عليك يا اباعبدالله"

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها