0

اخبار اجتماعی

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار اجتماعی
جمعه 23 اردیبهشت 1390  11:54 AM

ميدان جمهوري ، آماده بهره برداري

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- شهردار منطقه 10 در حاشيه بازديد ميداني از ميدان جمهوري ، اقدامات انجام شده در اين ميدان را تشريح کرد .
به گزارش آريا به نقل از روابط عمومي شهرداري منطقه 10 تهران،سيد ابوالفضل حسيني شهردار منطقه گفت : ميدان جمهوري تنها ميداني است که به نام جمهوري اسلامي در شهر تهران قرار دارد اگر چه فضاي آن کوچک است ولي از نظر اهميت به دليل مسير گذر ديپلماتيک يکي از پروژه هاي داراي حساسيت شهرداري است.
وي افزود : قبلا قرار بود در اين ميدان موزه اي ساخته شود و دانشگاه شهيد رجايي نيز در اين پروژه مشاور ما بود ، نقشه ها و طراحي هايي نيز انجام شد و قرار بود از شفتي که به تونل مي رسيد به عنوان موزه استفاده شود اما به دليل محدوديت فضا و عبور خط لوله 900 که امکان اجراي عمليات را به ما نمي داد اين پروژه به شکل حاضر اصلاح شد .
شهردار منطقه ادامه داد : ميدان متناسب با محور خيابان شهيد نواب صفوي و خيابان جمهوري يک بيضي نسبتا کوچکي است که وسط آن آبنمايي تعبيه شده که براي جلوگيري از مشکلات ترافيکي ديگر محل عبور و مرور نيست .
حسيني با بيان ويژگي هاي المان طراحي شده تصريح کرد : در اين ميدان يادماني قرار مي گيرد که نشاني از محوريت جمهوري اسلامي ايران است با مکعب هاي کوچک که بيانگر جمعيت و صندوق هاي راي و اتحاد و انسجام مردم است همچنين الماني به عنوان نماد قدرت و استقامت در اين يادمان وجود دارد .
 

کد خبر: 20110513112918921
 
     
  آگهی  
 
 
 
     
 


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها