0

اخبار ورزشی

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار ورزشی
جمعه 23 اردیبهشت 1390  11:33 AM

مسابقات شطرنج قهرماني آسيا - مشهد؛

مرادي هشتم شد و نماينده هند قهرماني شطرنج را از آن خود كرد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- مسابقات قهرماني شطرنج روز گذشته دربخش مردان و زنان با قهرماني نمايندگان هند به پايان رسيد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، مسابقات شطرنج قهرماني آسيا روز گذشته در دور نهم پيگيري شد و اين دوره از رقابت‌ها با قهرماني نمايندگان هند در بخش زنان و مردان و عنوان هشتمي براي مرادي به پايان رسيد.
در بخش مردان هاري كاريشنا با 6.5 امتياز قهرمان شد و شطرنج‌بازان چين و ويتنام دوم و سوم شدند. الشن مرادي هم مقابل نماينده قزاقستان به تساوي رضايت داد و توانست با 2 پله صعود نسبت به دور هشتم، عنوان هشتمي اين رقابت‌ها را در پايان از آن خود كند. نكته جالب توجه در اين رده‌بندي قرار گرفتن احسان قائم‌مقامي، استاد برزگ شطرنج ايران در رتبه سي‌ام جدول رده‌بندي است.
* رده‌بندي مردان ايران در پايان مسابقات به شرح زير است:
8. الشن مرادي
28. احمدي‌نيا
30. احسان قائم‌مقامي
34. سيد جواد علوي
38. اميد نوروزي
39. پوريا دريني
40. اميررضا پوررمضانعلي
42. شاهين ساده
47. سعيد عربي
48. محمد ميران‌خادمي

در بخش بانوان نيز هاريكا از هند با 6.5 امتياز قهرمان شد و نمايندگان ويتانم و هند به ترتيب دوم و سوم شدند. سارا سادات خادم نيز در دور آخر مغلوب نماينده مغولستان شد و با 3 پله سقوط نسبت به دور هشتم در رده پانزدهم قرار گرفت. غزل حكيمي‌فرد و هما علوي نيز مقابل نمايندگان ويتنام شكست را پذيرا شدند. آتوسا پوركاشيان، ميترا حجازي‌پور و شايسته قادرپور مقابل حريفان به برتري رسيدند.
* رده‌بندي بانوان به شرح زير است:
15. ساراسادات خادم
18. آتوسا پوركاشيان
19. غزل حكيمي‌فرد
20. هما علوي
21. شايسته قادرپور
23. ميترا حجازي‌پور
24. مينو عسگرزاده
28. فرزانه قادري

کد خبر: 20110511145406827
 
     
  آگهی  
 
 
 
     
 


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها