پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 1:02 PM
مراسم شهادت حضرت زهرا (س) در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) شهرکرد
همزمان با روز شهادت صدیقه طاهره مراسم سوگواری شفیعه روز جزا به همت هیات ثارالله و رزمندگان اسلام استان برگزار شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری ، در پنجمین روز از مراسم سوگواری حضرت فاطمه (س) حجت الاسلام علی خادم زاده شهادت مظلومانه صدیقه طاهره حضرت زهرا (س) را تسلیت گفت و به حدیثی از پیامبر اعظم (ص) اشاره کرد و گفت : آن حضرت می فرمود " فاطمه پاکدامن است و خدا نیز آتش جهنم را بر فرزندان و نسل او حرام کرده است".
ناطق به نسل پرخیر و برکت حضرت زهرا (س) اشاره کرد و ادامه داد : پیرامون عظمت نسل پیامبر گرامی اسلام (ص) که از طریق حضرت فاطمه(س) تداوم یافته است روایات فراوانی به چشم می خورد و علاوه بر وجود مقدس رسول خدا (ص) ائمه اطهار (ع) نیز به فضائل نسل فاطمه(س) پرداخته اند.
حجت الاسلام خادم زاده گفت : حضرت امام رضا(ع) در ملاقات حسین بن خالد به او فرمود" نگاه کردن به فرزندان و
ذریه های ما عبادت است " .
وی به حدیثی از حضرت زهرا (س) اشاره کرد و گفت : آن حضرت فرمود " از دنیای شما سه چیز محبوب من است ، تلاوت قرآن ، نگاه به چهره رسول خدا و انفاق در راه خدا .
حجت الاسلام خادم زاده به عظمت حضرت زهرا (س) نزد پروردگار اشاره کرد و گفت : به فرموده پیامبر گرامی اسلام (ص) اولین کسی که وارد بهشت می شود حضرت زهرا (س) است و آن حضرت فرمود : حضرت زهرا (س) در میان این امت همچون مریم در میان بنی اسرائیل است .
زیارت حضرت زهرا ، نوحه خوانی و سینه زنی از دیگر برنامه های این مراسم بود .
با تشکر