0

اخبار جهان

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار جهان
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  11:25 AM

آخرين تحولات ليبي؛

دو انفجار مهيب در طرابلس/کشته شدن 57 تن از نيروهاي قذافي در اجدابيا/تکذيب ادعاي قذافي درباره تسليم انقلابيون

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- در حالي که انقلابيون ليبي از كشته شدن دستکم 57 نفر از نيروهاي معمر قذافي در درگيري در غرب شهر اجدابيا خبر مي دهند، بامداد امروز دو انفجار مهيب طرابلس را به لرزه در آورد.

دو انفجار مهيب پايتخت ليبي را لرزاند
دو انفجار مهيب بامداد سه شنبه طرابلس پايتخت ليبي را به لرزه در آورد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا به نقل از پرس تي وي، جنگنده هاي ناتو بامداد روز سه شنبه با حمله به طرابلس دو منطقه در نزديکي دفتر تلويزيون و خبرگزاري رسمي ليبي را در پايتخت ليبي هدف قرار دادند.
جزئيات بيشتري از اين حمله منتشر نشده است.
پيش از اين نيز در حملات جنگنده هاي ناتو به پايتخت ليبي تعدادي از اعضاي خانواده ديکتاتور ليبي کشته شدند.
 
کشته شدن 57 تن از سربازان نيروهاي قذافي در اجدابيا
انقلابيون ليبي از كشته شدن دستکم 57 نفر از نيروهاي معمر قذافي در درگيري در غرب شهر اجدابيا خبر دادند.
به گزارش  سرويس بين الملل خبرگزاري آريا به نقل از رويترز،"حامد الحافي" از فرماندهان نظامي انقلابيون ليبي گفت، در درگيري شديد
ديروز (دوشنبه) انقلابيون با نيروهاي رژيم قذافي در حد فاصل شهر اجدابيا و شهر نفت خيز البريقه دستکم 57 نفر از طرفداران قذافي کشته شدند و هفده خودروي نظامي متعلق به آنان نيز نيز منهدم شد.
الحافي همچنين از کشته شدن دو نفر از انقلابيون شهر الزاويه در درگيري با نيروهاي قذافي خبر داد.اين فرمانده نظامي انقلابيون تصريح کرد، انقلابيون در بيست روز گذشته بار ديگر سازماندهي شدند.
 
حمله کشتي هاي ناتو به مصراته و زلطين 
 تلويزيون ليبي از حمله کشتي هاي جنگي ناتو به شهرهاي مصراته و زلطين در غرب طرابلس خبر داد.
 به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا به نقل از واحد برونمرزي، يک مسئول نظامي رژيم قذافي ديکتاتور ليبي در تلويزيون اين کشور گفت: کشتي هاي جنگي سازمان پيمان آتلانتيک شمالي ( ناتو) روز دوشنبه شهرهاي مصراته و زلطين در غرب طرابلس را گلوله باران کردند.
به گزارش رويترز ، منبع نظامي در تلويزيون دولتي ليبي تاکيد کرد: ناوهاي ناتو مستقر در آبهاي اطراف شهر مصراته امروز اهداف نظامي و غير نظامي اين شهر و شهر زليطن را هدف قرار دادند.
بر اساس اين گزارش بر اثر گلوله باران شهرهاي مصراته و زلطين ، شماري از شهروندان ليبيايي زخمي و خساراتي بر جاي مانده است.
حمله نيروهاي ناتو به شهر مصراته در حالي منتشر مي شود که انقلابيون ليبيايي در روزهاي اخير در برابر حملات سنگين مزدوران قذافي نيز مقاومت کرده اند.
بر اساس اين گزارش مصراته هم از طرف نيروهاي ناتو و هم از طرف مزدوران قذافي هدف حمله قرار مي گيرد.
 
سازمان ملل ليبي را بحراني توصيف کرد
سازمان ملل، تدوام جنگ در ليبي را ويران کننده و اوضاع اين کشور را بحراني توصيف کرد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا به نقل از خبرگزاري آلمان، والريه آموس هماهنگ کننده کمک هاي بشر دوستانه سازمان ملل روز دوشنبه به شوراي امنيت سازمان ملل گزارش داد تداوم جنگ، باعث نابودي زيرساخت ها و کمبود مواد غذايي و سوختي در ليبي شده است.
بر اساس اين گزارش، بيش از 746 هزار نفر، که بيشتر آنها را مليتهاي خارجي تشکيل مي دادند، از زمان شروع بحران در اواسط ماه فوريه، از ليبي گريخته اند.
دراين گزارش آمده است که حدود 65 هزار نفر از ليبي ها نيز بر اثر جنگ آواره شده اند.
آموس در اين گزارش افزوده است که هزاران ليبيايي هم در مرزهاي مصر و تونس سرگردان هستند.
بر اساس اين گزارش وضعيت انساني در ليبي بسيار نگران کننده است و در ماههاي آينده نيز اين وضعيت به مراتب وخيم تر خواهد شد.
آموس تاکيد کرد که نيروهاي سازمان ملل قادر نيستند تعداد دقيق کشته شدگان در درگيرهاي ليبي را مشخص کنند.

قذافي ارتش زنان تشکيل داد
منابع خبري از تشکيل يگان جديدي از سوي "معمر قذافي" ديکتاتور ليبي خبر مي دهند که در پي نگراني هاي شديد وي از احتمال تهاجم زميني به طرابلس صورت گرفته است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، يک مقام ليبيايي در گفتگو با الشرق الاوسط اظهار داشت: رژيم قذافي در روزهاي اخير رو به تجهيز تسليحاتي زنان و کودکان به طور گسترده آورده است.
وي تاکيد کرد: اين گام رژيم قذافي در راستاي آماده شدن رژيم قذافي براي دفاع از طرابلس و ديگر شهرهاي غرب ليبي صورت گرفته تا براي تهاجم زميني آمادگي داشته باشند.


تکذيب ادعاي قذافي درباره تسليم انقلابيون
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا،"احمد حسن" از سخنگويان انقلابيون ليبي ضمن تکذيب اخبار منتشر شده درباره تسليم برخي از انقلابيون گفت: تاکنون هيچ يک از انقلابيون خود را تسليم نکرده و آنها پايدار و مقاوم هستند و به مبارزات خود ادامه خواهند داد.

 
نمايندگان شهرهاي مختلف ليبي از شوراي ملي انتقالي حمايت کردند
 نمايندگان شهرهاي مختلف ليبي حمايت خود را از شوراي ملي انتقالي اعلام کردند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا به نقل از خبرگزاري فرانسه، نمايندگان دستکم بيست و پنج شهر و شهرک ليبي از جمله طرابلس که در کنترل رژيم معمر قذافي هستند، حمايت خود را از شوراي ملي انتقالي اين کشور اعلام کردند.
مجمع شوراهاي محلي ليبي روز دوشنبه با حضور نمايندگان بيش از بيست و پنج شهر و شهرک از مناطق مختلف اين کشور از جمله طرابلس پايتخت ليبي در ابوظبي امارات عربي متحده برگزار شد.
دستکم هفتاد نفر از شرکت کنندگان در اين نشست که بيشتر آنان از ليبي و ازاعضاي شوراهاي محلي در مناطق غرب ،جنوب ومرکز اين کشور بودند از شوراي ملي انتقالي ليبي که پس از قيام مردم اين کشور در شهر بنغازي تشکيل شد، حمايت کردند.
علي زيدان يکي از شرکت کنندگان در اين نشست گفت: شوراهاي محلي ليبي پس از شروع قيام مردمي عليه رژيم معمر قذافي تاسيس شد. زيدان افزود نشست ابوظبي با هدف اعلام حمايت و وفاداري به شوراي ملي انتقالي و نيز پيروي از دستورات مسئولان اين شورا که در واقع تنها نماينده قانوني ملت ليبي هستند، برگزار شد .
زيدان يادآور شد شرکت کنندگان در نشست ابوظبي در ادامه به دوحه و از انجا به شهر بنغازي عزيمت خواهند کرد تا با مقامات شوراي ملي انتقالي ليبي در اين شهر ديدار کنند .
شهر بنغازي پايگاه اصلي انقلابيون ليبي و مقر تشکيل شوراي ملي انتقالي ليبي است .

 

کد خبر: 20110510101724327
 
     
  آگهی  
 
 
 
     
 


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها