0

اقتصادی

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اقتصادی
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  10:57 AM

بانک، بيمه و بورس
 
 
سه شنبه 20 ارديبهشت 1390 - 09:08:59 ق.ظ
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share
 

استاندار كردستان بر گسترش بيمه خدمات درماني در استان تاكيد كرد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- عليرضا شهبازي گفت: براي رسيدن به اهداف دولت عدالت محور در بحث رفاهي و درماني جامعه گسترش بيمه خدمات درماني در جامعه ضروري است.
به گزارش خبرگزاري آريا، عليرضا شهبازي استاندار كردستان در ديداري سرزده از اداره كل بيمه خدمات درماني استان ودرگفتگو با مسئولان اين اداره در سنندج اظهار داشت: توجه به گسترش بيمه درماني براي توسعه پايدار در استان نيازي ضروريست و در اين راستا ارتقا سطح خدمات درماني به مردم از مهمترين فاكتورهاي اهداف دولت در توسعه كشور به شمارمي رود كه اميدواريم شاهد رشد هرچه بيشتر بيمه خدمات درماني در استان نيز باشيم.
وي مردم را ولي نعمتان كشور دانست و بر حفظ جايگاه ارباب رجوع و كوتاه شدن زمان و روند بررسي پرونده هاي درماني مردم در اين اداره تاكيد كرد.
شهبازي خدمت رساني مطلوب مديران استان به مردم را بسترساز اعتماد روز افزون مردم به نظام مقدس جمهوري اسلامي و حمايت بي دريغ آنان از اهداف و برنامه هاي دولت برشمرد.
در ادامه اين ديدار موسوي جم مدير كل بيمه خدمات درماني گزارشي از عملكرد اين اداره را به اطلاع استاندار رساند.

کد خبر: 20110510090001


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها