پاسخ به:اقتصادی
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390 10:48 AM

خبرگزاري آريا- عضو شوراها و امور داخلي مجلس از بهرهبرداري از يکي از بزرگترين معادن طلاي خاورميانه در «اندريان» در استان آذربايجان شرقي خبر داد و گفت: اين معدن به عنوان يکي از بزرگترين معادن طلاي خاورميانه در کنار معدن مس ميتواند سبب توسعه و رونق اقتصادي منطقه شود.
به گزارش سرويس اقتصادي آريا به نقل از خانه ملت، "رضا عليزاده"، گفت: بهرهبرداري از معدن طلاي اندريان با همکاري يک شرکت گرجستاني و پيمانکارن ايراني به زودي اجرايي ميشود.
نماينده ورزقان و خادوانا درمجلس شوراي اسلامي گفت: با ايجاد شهرکهاي تخصصي مس و طلا در اين شهرستان و نيز با ايجاد صنايع پايين دستي مي توانيم مشکلات بيکاري را برطرف کنيم.
وي ادامه داد: ما ميتوانيم از صنعت مس فرآوردههاي متنوعي توليد کنيم، از قبيل ورقههاي مسي و آلياژهاي مسي و غير را توليد کنيم.
عليزاده افزود: مراحل مطالعاتي معدن طلا ورزقان با اعتبار 20 ميليارد تومان به پايان رسيد و اميدواريم به زودي مراحل اکتشاف و بهرهبرداري از معدن طلا و کارخانجات هر چه سريعتر اجرايي شود.
به گفته وي، تمامي سرمايهگذاري در معدن طلاي اندريان، از سوي بخش خصوصي انجام شده است.
نماينده مردم ورزقان در مجلس اظهار اميدواري کرد که با بهرهبرداري از صنايع مس و طلا بتوانيم کارخانجات را احداث و توسعه دهيم و براي جوانانمان اشتغالزايي کنيم.
کد خ
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم