0

اخبار گوناگون امروز

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  2:17 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در سال گذشته؛
503 نفر به مراكز مشاوره ژنتيك بوشهر مراجعه كردند

خبرگزاري فارس: مديركل بهزيستي استان بوشهر گفت: در سال گذشته 503 نفر به مراكز مشاوره ژنتيك اين استان مراجعه كردند.

اكبر گرگوري‌مطلق امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: از اين تعداد 351 نفر در بوشهر و 152 نفر در دشتستان به مراكز مشاوره ژنتيك مراجعه كردند.
وي افزود: همچنين در مجموع 351 نفر به مراكز دولتي و 152 نفر به مراكز خصوصي مشاوره ژنتيك در استان بوشهر مراجعه كردند.
مديركل بهزيستي استان بوشهر در ارتباط با طرح آگاه‌سازي پيشگيري از معلوليت‌ها در بوشهر بيان داشت: تاكنون 6 هزار و 542 نفر در استان بوشهر زير پوشش اين طرح قرار گرفتند.
گرگوري‌مطلق تصريح كرد: از اين تعداد هزار و 340 نفر در مراكز بهداشت، 2 هزار و 741 نفر در اجتماعات محلي، ‌هزار و 871 نفر در نهضت و 590 نفر در مجتمع‌هاي بهزيستي زير پوشش اين برنامه قرار گرفتند.
وي ادامه داد: از اين تعداد 5 هزار و 529 نفر زن و ‌هزار و 13 نفر نيز مرد بودند.
مديركل بهزيستي استان بوشهر اجراي طرح معاينه چشم كودكان 4 تا 6 ساله را از برنامه‌هاي مهم سازمان بهزيستي استان بوشهر ذكر كرد و عنوان داشت: در سال گذشته 628 مركز با حضور 670 مربي طرح معاينه چشم كودكان 4 تا 6 ساله را در استان بوشهر اجرا كردند.
گرگوري‌مطلق با بيان اينكه تعداد كودكان 4 تا 6 ساله استان بوشهر 28 هزار و 511 نفر بود، اضافه كرد: در اين طرح 12 هزار و 816 كودك 4 تا 6 ساله در مهدهاي كودك و 11 هزار و 992 كودك نيز در مراكز سنجش بينايي معاينه شدند.
وي با بيان اينكه 87 درصد اين برنامه در سال گذشته عملي شد، بيان داشت: در اجراي اين طرح 928 كودك بيمار تشخيص داده شدند كه 211 نفر تنبلي چشم، 23 نفر استرابيسم و 11 كودك نيز ساير اختلالات چشم داشتند.
مديركل بهزيستي استان بوشهر افزود: خدمت‌رساني به معلولان و افراد نيازمند در دستور كار سازمان بهزيستي استان قرار دارد و در سال جاري تلاش زيادي براي بهبود اين خدمات انجام شده است.
گرگوري‌مطلق از رشد 27 درصدي ارائه خدمات به دانشجويان معلول استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان كرد: در سال 86 تعداد 193 دانشجوي معلول از خدمات سازمان بهزيستي استفاده كردند و در سال 1389 تعداد 262 دانشجوي معلول زير پوشش قرار گرفتند و تمام امكانات تحصيلي را براي آنها فراهم و شهريه آنها را نيز پرداخت كرديم.
وي تصريح كرد: دانش‌آموزان زير پوشش بهزيستي نيز افزايش چشمگيري داشته‌اند و از هزار و 114 دانش‌آموز در سال 87 به ‌هزار و 418 دانش‌آموز در سال جاري رسيده‌ايم كه حدود 22 درصد رشد را نشان مي‌دهد‌.
انتهاي پيام/ج20

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها