پاسخ به:اخبار گوناگون امروز
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390 2:07 PM
خبرگزاري فارس: پادشاه سوئد در جمع اهالي فرهنگ و دوستداران كتاب اين كشور از آخرين رمان جنايي «استيگ لارسون» نويسنده سوئدي به عنوان اثري ناراحتكننده و دلخراش ياد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از يوپي آي، پادشاه سوئد آخرين رمان جنايي «لارسون» را كه در سالهاي گذشته به صورت بيوقفه در گروه پرفروشترين آثار ادبي جهان قرار داشته است، ناراحت كننده براي مخاطب خواند.
«كارل گوستاف شانزدهم» پادشاه سوئد در يك مصاحبه مطبوعاتي كه در يك روزنامه لهستاني منتشر شده، در اين باره ميگويد: اين رمان يك داستان رمزآلود و ترسناك را براي مخاطب تعريف ميكند، داستاني دلهره آور كه از ديدگاه من از كيفيت اثر ميكاهد.
پادشاه سوئد در پاسخ به خبرنگار اين روزنامه اضافه كرد: از ديدگاه من آخرين اثر ادبي اين نويسنده دلپذير و خواندني نيست. اين اثر براي من ناخوشايند است. سوژه جنايي، دلهره آور و ترسناك اين كتاب با فضاي زندگي ما در سوئد متفاوت است و همين باعث ميشود كه ناخودآگاه نسبت به مطالعه اين اثر دافعه داشته باشم.
وي در خاتمه صحبتهايش اشاره كرد: اين اثر با وجود آنكه در گروه پرفروشترين آثار ادبي در سالهاي اخير قرار گرفته است با اين همه مرا خشنود و راضي نميكند. چرا كه سوژه آن دلهرهآور است و مخاطب را دچار تشويش ميكند.
«استيگ لارسون» نويسنده و روزنامهنگار سوئدي از جمله نويسندگاني است كه پس از مرگش در جهان ادبيات شهرت يافت. كتاب سه گانه هزاره وي پس از مرگ اين نويسنده در نوامبر 2004 به سرعت در سراسر جهان و به 40 زبان زنده دنيا ترجمه و منتشر شد. رمانهاي «دختري كه با آتش بازي كرد» و «دختري كه به آشيانه زنبور لگد زد» از جمله معروفترين آثار اين نويسنده است.
انتهاي پيام/و