پاسخ به:اخبار گوناگون امروز
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390 2:00 PM
خبرگزاري فارس: رئيس پليس راهور سيستان و بلوچستان گفت: پرسنل راهور موظفند قانون جديد راهنمايي و رانندگي را بدون هيچ اغماضي اجرا كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدان به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس، ستار رحماني در نشستي توجيهي، تخصصي با حضور كارشناسان و مسئولان راهور شهرستانهاي تابعه اظهار داشت: پرسنل راهور بايد نسبت به قانون جديد آگاهي و اشرافيت كامل داشته و بدون هيچ اغماضي قانون را به درستي اجرا كنند.
وي افزود: كارشناسان پليس موظفند با حضور در مساجد، نماز جمعه و اماكن عمومي، شهروندان و مردم را با قانون جديد آگاه و نسبت به رفع ابهامات آنان اقدام كنند.
رئيس پليس راهور سيستان و بلوچستان تصريح كرد: به استناد ماده 19 قانون رسيدگي به تخلفات رانندگي، بستن كمربندي ايمني براي رانندگان و سرنشينان خودروها و همچنين استفاده از كلاه ايمني استاندارد براي راكبين
موتورسيكلتها الزامي است.
رحماني ادامه داد: افرادي كه به دلائل مختلف مشمول جريمه ميشوند، موظفند ظرف مدت 60 روز از تاريخ مندرج در قبض جريمه مبلغ جريمه را به حسابي كه از طرف خزانهداري كل تعيين شده پرداخت كنند.
وي خاطرنشان كرد: تمامي رانندگان خودروهايي كه تاكنون براي سرنشينان خودرو رديف عقب كمربند ايمني نصب نكردهاند موظفند حداكثر تا دوم آبان سال جاري نسبت به نصب كمربند ايمني استاندارد اقدام كنند.
رئيس پليس راهور سيستان و بلوچستان بيان كرد: راننده و تمامي سرنشينان (در صندلي جلو و عقب ) خودروها كه در جادههاي كشور تردد ميكنند ملزم به بستن كمربند ايمني بوده و در صورت استفاده نكردن از آن توسط عوامل پليس راه برابر مقررات با آنان رفتار ميشود.
رحماني گفت: استفاده از كلاه ايمني استاندارد براي رانندگان و ترك نشينان هر نوع موتورسيكلت اجباري است و با متخلفان برابر جريمه پيشبيني شده در جدول جرائم رانندگي برخورد ميشود.
انتهاي پيام/ع30