0

اخبار گوناگون امروز

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  1:48 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در موضع‌گيري تند عليه دادگاه مسئول رسيدگي به پرونده خود؛
برلوسكوني دادگاه ميلان را "سرطان دموكراسي " خطاب كرد

خبرگزاري فارس: نخست وزير ايتاليا در ادامه موضع‌گيرهاي شديد عليه دادگاه مسئول رسيدگي به پرونده فساد اخلاقي و مالي خود، اقدام به فحاشي به دادگاه و دادستاني ميلان كرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري اتريش، "سيلويو برلوسكوني " روز گذشته در جريان سخنراني انتخاباتي در ميلان در سخنان تندي از دادگاه ميلان كه مسئوليت رسيدگي به پرونده فساد اخلاقي و مالي وي را بر عهده دارد انتقاد كرد.

بر اساس اين گزارش، وي گفت: چنين "دادرسي سياسي " كه تنها هدف آن سقوط دولت راست گراي ميانه من است، "سرطاني " براي دموكراسي است كه بايد ريشه كن شود. آنها 26 مورد اقامه دعوي عليه من را پيگيري مي‌كنند و قصد آنها خارج كردن من از عرصه سياست است.

وي ضمن بي اساس خواند اتهامات وارده گفت: در كشوري كه حاكميت در دستان مردم قرار ندارد، دموكراسي نيز بيمار است.

برلوسكوني همچنين دادستان را متهم كرد كه سال‌ها عليه وي اقدام به دروغ‌پردازي كرده است.

اين اظهارات برلوسكوني با مخالفت شديد مخالفان دولت از جمله " جيان‌فرانكو فيني " از نمايندگان پارلمان ايتاليا مواجه شد. وي گفت: دستگاه قضايي نه يك دشمن بلكه يك نهاد است.

پيش از اين نيز برلوسكوني با تلاش براي كوتاه و محدود كردن روند دادرسي پرونده خود سعي در جلوگيري از ادامه رسيدگي به اين پرونده كرده بود و خطاب به هوادارانش گفت كه عليه دادستاني كه اقدام به توطئه‌چيني مي‌كند نيازمند اتحادي مستحكم است.

وي همچنين اعلام كرد كه به دنبال راهكار قانوني است تا به وسيله آن بتواند پرونده مربوط به "كريمه المحروق " معروف به "روبي " رقاصه مراكشي الاصل را متوقف كند.

نخست‌وزير ايتاليا تاكنون چندين بار بخاطر فسادهاي مالي در دادگاه حاضر شده است و هم‌اكنون نيز بخاطر ارتباط نامشروع با يك دختر 18 ساله مراكشي و پرداخت مبالغي پول به وي و استفاده از نفوذ خود در دولت براي آزاد كردن اين دختر كه به اتهام دزدي در بازداشت بوده، تحت پيگرد قضايي است.

انتهاي‌ پيام/ص

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها