0

اخبار گوناگون امروز

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  1:38 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير موسسه مطالعات سياسي چين:
شناخت مردم چين و ايران از يكديگر افزايش يابد

خبرگزاري فارس: مدير موسسه مطالعات سياسي چين گفت: چيني‌ها و ايراني‌ها بايد روابط نزديك‌تري داشته و همديگر را بهتر بشناسند.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از مركز خبر حوزه، پرفسور فاينگ نينگ مدير آكادمي علوم اجتماعي و سياسي چين در ديدار آيت‌الله مكارم شيرازي اظهار داشت: از اينكه در كنار شخصيتي چون شما كه در جهان داراي يك شخصيت اجتماعي برجسته هستيد و به عنوان صاحب نفوذ در اسلام شناخته مي‌شويد، هستم، بسيار خرسند بوده و احساس افتخار مي‌كنم.
وي در پاسخ به سؤال آيت‌الله مكارم شيرازي مبني بر هدف و انگيزه سفر به قم گفت: هدف كلي اين سفر اين است كه بتوانم نقشي در آشنايي متقابل ايران و چين داشته باشم.
اين فعال سياسي و اجتماعي چين با اشاره به ارتباط بيش از يكهزار ساله ايران و چين تصريح كرد: به نظر من سفر به قم و بازديد از حوزه‌هاي علميه و تجربياتي كه در اين سفر به دست آوردم، مي‌تواند روابط دوستانه اين دو كشور را مستحكم كند.

*دخالت غربي‌ها در چين
وي گفت: چين با ايران در زمينه‌هاي مختلف شباهت‌هاي زيادي دارد چراكه چين هم مورد دخالت كشورهاي غربي قرار گرفته و آنها سعي كرده‌اند وضع كشور ما را دچار تفرقه كنند.
پرفسور نينگ در بيان تجربيات خود از سفر به ايران گفت: ما در سفر خود به ايران و زندگي ايراني‌ها و برخي اماكن آن از جمله بيت و حرم امام خميني (ره) را ديديم و به بنده يك احساس عميق و عجيب دست داد و اگر به چين برگردم قطعا مشاهدات خود را براي مردم چين و دولتمردان چيني بازگو مي‌كنم.
وي با بيان اينكه به نظر من چين و ايران مي‌توانند بهترين دوستان براي هم باشند، تصريح كرد: كشورهاي غربي به دوستي ايران و چين حسادت مي‌كنند.
اين كارشناس سياسي و اجتماعي چين با بيان اينكه ايران را به عنوان دوست مي‌شناسيم، تاكيد كرد: چيني‌ها و ايراني‌ها بايد روابط نزديك‌تري داشته و همديگر را بهتر بشناسند.
وي در پايان خطاب به آيت‌الله مكارم شيرازي گفت: شما طرفداران زيادي در ميان مسلمانان داريد و اميدواريم اين سخنان ما را مبني بر اينكه چين، ايران را به عنوان دوست خود مي‌شناسد را به طرفداران خود برسانيد.
انتهاي پيام/آ30

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها