پاسخ به:اخبار گوناگون امروز
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390 10:24 AM
خبرگزاري فارس: جوانفكر با تحركات آميخته با خبط و تملق ابتدا توانست بر مسند مديريت ايرنا تكيه زند و پس از آن نيز با بركناري مديريت روزنامه ايران كه جزو حاميان رئيس جمهور به شمار مي رفت، اين روزنامه را نيز تحت كنترل خود درآورد.

به گزارش خبرنگار گروه فضاي مجازي خبرگزاري فارس، روزنامه كيهان ستون اخبار ويژه امروز دوشنبه (19 ارديبهشت ماه) خود را به موضوعات زير اختصاص داد:
* كديور افندي به ماهيت صهيونيستي خود اعتراف كرد
ارگان حلقه لندن رسماً از فرقه استعماري و انگليس ساخته بهائيت حمايت كرد.
پايگاه اينترنتي جرس وابسته به محسن كديور در مطلبي خلاف واقع ادعا كرد بهائيان در ايران مورد تجاوز!! قرار مي گيرند. كديور افندي در اين خوش خدمتي و سياه بازي بي سابقه، بهائيان را مردماني صلح جو و خواهان آرامش كه حقوق مذهبي شان در ايران نقض مي شود معرفي كرد و مدعي شد به همين خاطر انسانيت زيرپاي حكومت ايران له مي شود. سايت جرس در عين حال به نيابت از سران بهائيت خواستار مجازات مقامات ايراني شده است.
حمايت كديور وسايت جرس از جريان مجعول و انگليسي بهائيت مسبوق به سابقه است، همچنان كه به هنگام دستگيري شماري از اعضاي اين حزب صهيونيستي در حرمت شكني عاشوراي سال 88 (6 دي 1388)، اين سايت به طرفداري صريح از دستگيرشدگان پرداخته بود. برخي سران اين گروهك به خاطر جاسوسي براي موساد در بازداشت به سر مي برند. برخي عقايد مورد ترويج از سوي بهائيت، عيناً توسط عناصر التقاطي و سكولار نظير كديور و سروش و... ترويج مي شود.
خاطرنشان مي شود خواهر كديور نيز پيش از اين از حقوق قانوني فرقه هايي نظير بهائيت دفاع كرده بود. اين طيف (عناصر نظير سحرخيز و...) در ستاد كروبي و موسوي نيز حضور داشتند.
* پس چرا با منافقين و بهاييها و صهيونيستها ائتلاف كرديد؟!
رئيس بنياد باران خانه نشيني اميرمومنان(ع) را علت روي كار آمدن استبداد در جوامع اسلامي دانست و گفت حضرت زهرا براي مقابله با اين مسئله از علي(ع) حمايت مي كرد.
محمد خاتمي گفته است: اگر زهرا(س) از علي(ع) حمايت مي كند بخاطر اين نيست كه شوهر اوست يا بستگي خويشاوندي دارد. او مي گويد كه اگر علي(ع) حكومت مي كرد، عدل را حاكم مي كرد، جايگاه جامعه را بالا مي برد، در مقابل بيداد و ستم مي ايستاد و مردم را در راه راست و پاك پيش مي برد. آنچه زهرا(س) مي خواهد چنين حكومتي است و از اينكه نيست، رنج مي برد و ملامت مي كند كه چرا از آنچه اسلام آورده بود و قرار بود پيروي شود، دوري شد.»
وي بلافاصله اضافه كرد: «در مورد پيش بيني حاكم شدن استبداد، ابن خلدون ظاهرا اولين كسي است كه اين موضوع را بيان كرده است كه 50 سال بعد از رحلت رسول الله(ص)، خلافت اسلامي به پادشاهي موروثي تبديل شده است.»
وي افزود: ديديم كه چه فاجعه اي رخ داد و جامعه اسلامي به چه روزي افتاد. وجود 3 خلافت درگير با يكديگر همزمان در شرق و غرب و شمال جهان اسلام، نشانه بحران مشروعيت بود.
خاتمي تصريح كرد: «من در كتاب «آيين و انديشه در دام خودكامگي» سعي كرده ام تا اين موضوع را در حد آگاهي اندك و توان متواضع خودم بيان كنم و بارها گفته ام مشكل ما استبدادزدگي تاريخي است كه تا درمان نشود، هر راهي و كاري كه پيشنهاد شود به بيراهه مي رود و دشواري ايجاد مي كند.»
در واقع خاتمي در اين سخنان، خروج از حاكميت ولايت را علت افتادن در قهقرا و استبداد تاريخي عنوان كرده است. بنابراين بايد از وي پرسيد چگونه به بي آبرويي همراهي با ديكتاتورها و فتنه گراني كه اصل ولايت و رهبري را در آشوب آفريني سال 88 مورد هدف قرار داده بودند، تن داد و حاضر شد مقابل قانون اساسي، جمهوريت و اسلاميت نظام بايستد و در صفي قرار گيرد كه بقاياي سلطنت پهلوي، ديكتاتورهاي فرقه منافقين و... نظاير آنها در آن صف ايستاده بودند؟
* رفاقت تصادفي جريان انحرافي با اصلاح طلبان! (خبر ويژه)
عضو فراكسيون اقليت مجلس ارتباط اين فراكسيون با اسفنديار رحيم مشايي را تكذيب كرد.
مصطفي كواكبيان (مدير مسئول روزنامه مردم سالاري) درباره انتشار مقالات و تحليل هاي اعضاي فراكسيون اصلاح طلبان در روزنامه هفت صبح به «مهر» گفت: چاپ مقاله در آن روزنامه از سوي اعضاي اقليت مجلس به صورت فردي است و اين افراد به نيابت از فراكسيون اقليت اقدام به چنين كاري نمي كنند.
كواكبيان در خصوص ارتباط تشكيلاتي اصلاح طلبان و مشايي گفت: فراكسيون اقليت به هيچ وجه با اين جريان در هيچ قالبي ارتباط ندارد. خاطرنشان مي شود روزنامه هفت صبح توسط برخي همكاران نشريات زنجيره اي و اجاره اي و زيرنظر مدير پيشين روابط عمومي سازمان بهزيستي (مشاور فعلي رئيس جمعيت هلال احمر) فعاليت مي كند و بخشي از ستون هاي خود را در اختيار مدعيان اصلاح طلبي و از جمله شماري از اعضاي اقليت مجلس قرار داده است.
پيش از اين عباس اميري فر دستيار مشايي در كميسيون فرهنگي دولت و دبير گروه جمع جامعه وعاظ ولايي در گفت وگو با روزنامه شرق تصريح كرده بود كه جريان متبوع وي براي دوسوم كرسي هاي مجلس نهم برنامه ريزي كرده و احتمالا برخي از اصلاح طلبان جزو فهرست انتخاباتي آنان خواهند بود.
اميري فر چند روز پيش به خاطر برخي اتهامات و از جمله نقش آفريني در توزيع سي دي ظهور نزديك است بازداشت شد.
* جوانفكر: حكم حكومتي كجاست كه ما نديدهايم؟!
مدير خبرگزاري ايرنا وجود حكم حكومتي رهبر معظم انقلاب درباره ابقاي وزير اطلاعات را انكار كرد.
علي اكبر جوانفكر كه در تملق گويي براي رئيس دفتر رئيس جمهور و توجيه هاي عجيب و غريب تحركات جريان انحرافي مسبوق به سابقه است در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي شرق و درباره حكم حكومتي رهبر معظم انقلاب گفت: بايد از چنين رسانه هايي [كه خبر را مخابره كرده اند] سؤال كرد حكم حكومتي كجاست و آنها چگونه و از كجا به آن دست يافته اند.
اين اظهارات گزافه در حالي است كه متن حكم حضرت آيت الله خامنه اي خطاب به وزير اطلاعات در تاريخ 30 فروردين 1390 منتشر و توسط حجت الاسلام والمسلمين مصلحي در جمع اعضاي وزارت اطلاعات قرائت شد. پس از آن نيز اين حكم از سوي همه خبرگزاري ها و صداوسيما به انضمام دستخط معظم له منتشر شدكه البته با تحركات سخيف و غيرحرفه اي مدير ايرنا براي تاخير در انتشار حكم همراه بود.
يادآور مي شود جوانفكر با همين تحركات آميخته با خبط و تملق ابتدا توانست بر مسند مديريت ايرنا تكيه زند و پس از آن نيز با بركناري مديريت روزنامه ايران كه جزو حاميان رئيس جمهور به شمار مي رفت، اين روزنامه را نيز تحت كنترل خود درآورد. جوانفكر با وجود سرسپردگي ويژه به آقاي مشايي- حتي به قيمت انكار حكم رسمي رهبر معظم انقلاب- ادعا مي كند پيرو ولايت فقيه است!
* روايت هاشمي و محمدي گيلاني درباره نگراني امام نسبت به بيت منتظري
هاشمي رفسنجاني ميگويد امام خميني(ره) مخالف انتخاب منتظري براي قائم مقامي رهبري بود اما بنابر برخي ملاحظات سكوت كرد.
هاشمي در گفت وگويي به ماجراي انتخاب منتظري براي قائم مقامي رهبري پرداخته و مي گويد: چند روز قبل از آن كه قرار بود ماجرا در خبرگان مطرح شود آقاي محمدي گيلاني پيش من آمد و گفت امام خواستند شما را ببينند. در جلسه خبرگان گفت: به امام گفتم كه الان مصلحت نيست آقاي منتظري مطرح شود و ادله ام را به امام گفتم. امام گفتند: برويد بگوييد. نظر مرا هم بگوييد كه قبول دارم. به امام گفتم؛ من جرأت نمي كنم بگويم، چون دوستان آقاي منتظري بعدها مرا راحت نمي گذارند. ولي كسي غير از آقاي هاشمي نمي تواند جلوي اين كار را بگيرد. چون آقاي مشكيني در اداره جلسه دخالت نمي كنند و آقاي هاشمي اداره مي كنند. اگر شما به ايشان بگوييد، فكر مي كنم كافي باشد. فكر مي كنم چند روز قبل از اجلاس خبرگان بود كه آقاي محمدي گيلاني به دفترم در مجلس شوراي اسلامي آمد و گفت كه امام به من پيغام دادند كه حتماً شما ايشان را ببينيد. دعوت نامه علماي بلاد را براي اجلاس خبرگان با صراحت دستور جلسات فرستاده بوديم، بعد كه خدمت امام رسيدم و گفتم موضوع پيغام آقاي محمدي گيلاني و پس از آن تلفن آقاي صانعي چيست؟ ايشان فرمودند؛ آقاي محمدي گيلاني چيزهايي گفت، ولي ديدم صلاح نيست كه مطرح شود. چون در دستور كار شما هم آمده و خبرگان هم مي دانند. فكر كردم كه نظر من آثار بدي براي آقاي منتظري و نظام خواهد داشت و دست همه را مي بندد. به آقاي صانعي گفتم كه به شما اطلاع دهد.
وي در توضيح بيشتر ماجرا، اظهارات آيت الله محمدي گيلاني در مجلس خبرگان را به اين شرح منتشر كرده است: «مسئله اين بوده كه آقايان مي خواستند نام آقاي منتظري را ببرند براي مرجعيت و قائم مقامي، يعني، خبرگان و ما مضطرب بوديم كه ايشان، ميوه اي است هنوز پخته نشده، اين را بچينند، پلاسيده مي شود. الان، شما مي دانيد اين مسئله، خيلي مشكل بوده براي حضرت امام صحبت كردن، يا يك جايي ممكن است يك رندي، اين را بشنود و خبر بدهد كه فلاني با مرجعيت آقاي منتظري، مخالف و آن اصحاب كه آن مرد بزرگوار را ملكوك كردند، همان اصحاب، به جان من بيفتند. صبح روز شنبه بود، زنگ زدم براي آقاي توسلي كه من مي خواهم خدمت امام برسم. ما رفتيم و آقاي رسولي و آقاي توسلي داشتند مي رفتند، من روي كاغذي همين مقدار كه دست من است، نوشتم «كه يك مطلب ضروري است، تكليف ايجاب مي كند كه من بايد خدمتتان برسم، خودتان مي دانيد. اجازه مي فرماييد، بسيار خوب و اگر نه، من افراغ وظيفه كرده ام.» آقاي توسلي، اندرون رفت و برگشت، نگاه كرد و گفت: مگر نمي دانيد كه ملاقات ندارند؟ ملاقات هم نداشتند، گفتم «ايشان مي داند كه نوشته، مطلب ضروري است.» گفتند: «بگو بيايد.» ما هم رفتيم... من به ايشان عرض كردم «آقا! آقايان خبرگان مصمم اند كه نام آيت الله منتظري را براي مسئله رهبري ببرند.» من، آن عبارت اميرالمؤمنين(ع) با تعبير مجتني الثمره را نگاه كرده بودم، حاضرالذهن بودم، برايشان خواندم، كه حالا فراموش كردم كه خلاصه «مجتني الثمره لغير وقت ايناعها» [نهج البلاغه، خطبه 5] و اين، پلاسيده مي شود، حيف است و البته ما غير آقاي منتظري كه وارد انقلاب باشد، خوب نداريم مثل ايشان. ايشان شروع كردند به درد دل و گله از آقاي منتظري كه «همين طوري كه شما مي گويد، [نظر] من هم، همين است. مسئله مرجعيت و اينها، يك دسته از جا بلند بشوند، «ما، آقا را مرجع كرديم» اين كه نمي شود آن مرجعيت، مردم بالطبع خودشان، رفته رفته يكي، خود به خود تعيّن پيدا مي كرد و من هم ميل ندارم، راضي نيستم، راضي نيستم كه آقاي منتظري، ايشان بيايد، به نام ايشان اين كار را انجام بدهند و من هم راضي نيستم.» و بعداً صحبت طولاني كردند از بعضي نقاط ضعف بيتشان. با احترامي كه به ايشان مي كرد، حتي اين را هم اضافه كرد، فرمودند: «شما مي دانيد احمد، - اين را من، اولين بار از ايشان شنيدم- شما مي دانيد احمد، عزيزترين فرد خاندان من است. فلان يكي از كاركنان بيت آقا را نام برد- او، در قيد حيات است- فلان كارهايي كه او كرده، اگر احمد مي كرد، گردن احمد را مي زدم. شما آنجا بيشتر تردد كنيد آقاي فاضل، آقاي جوادي آملي، آقايان را وادار كنيد كه آنجا بيشتر تردد كنند.» ... آقاي خميني همه شما آشنا بوديد. ايشان، انسان مؤدبي بود، ميل نداشت ولو آنجا كه واجب مي شد، تكليف بكند، فرمودند «احمد كه نيست، شما مي رويد دنبال آقاي هاشمي به ايشان بگوييد؟» گفتم: «البته مي روم دنبال آقاي هاشمي». گفتم «آقا! اين مطلبي كه گفته شد، خدمت شما باشد.» گفت «مي دانم.» گفتم «حتي به آقاي هاشمي هم نگوييد.ممكن است از آقاي هاشمي درز كند، بيرون برود، اسباب زحمت براي ما بشود.» گفت «نه، شما برويد به آقاي هاشمي بگوييد.» من، آمدم. حدود ساعت يازده بود. آقاي هاشمي از مجلس تشريف برده بودند و آقاي كروبي، آقاي يزدي نائب رئيسشان بود. من رفتم دفتر، خدمت ايشان گفتم «من، صبح خدمت آقا رسيده بودم، كاري داشتم، ايشان، من را فرستادند خدمت شما كه كار لازمي دارند، زودتر برويد.» بعداً نمي دانم آقاي هاشمي [چه كرد؟] آن تتمه را، بايد از ايشان بشنويد كه چطور شد».
* انقلابهاي خاورميانه معادله قدرت را به نفع ايران تغيير داده است
سفير وقت رژيم صهيونيستي نزد رژيم پهلوي گفت: انقلاب هاي منطقه موجب تقويت جايگاه ايران در خاورميانه مي شود.
به گزارش قدسنا، به نقل از سايت عبري ويللا، يوري لوبراني مي گويد: انقلاب هاي مردمي در تونس و مصر و حوادث پس از آن كه امروز در جهان عرب در جريان است، يقينا باعث تقويت جايگاه و موقعيت ايران خواهد شد.
وي همچنين گفته است: معادله اي كه ابعاد آن به تدريج آشكار مي شود، نشان مي دهد هر چقدر قدرت آمريكا در منطقه كاهش مي يابد، بي ترديد قدرت ايران رو به افزايش مي گذارد، به ويژه اين كه ايران در امور كشورهايي مانند بحرين و يمن دخالت هم مي كند(!)
اين گزارش حاكي است مقامات رژيم صهيونيستي از انقلاب هاي چند ماه اخير به عنوان طوفاني كه تمام منطقه را درنورديده ياد مي كنند و معتقدند اسرائيل تحت تاثير اين جوانان بزرگ قرار گرفته است. افرايم هالوي رئيس اسبق موساد مي گويد جهان نمي تواند نسبت به اوضاع منطقه بي تفاوت باشد در حالي كه مثلا در عربستان، تجمعات و اعتراضات شيعيان عربستان در چندصد متري چاه هاي نفت اين كشور صورت مي گيرد. آنها از انقلاب ايران الهام مي گيرند.
انتهاي پيام/