0

اخبار گوناگون امروز

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  9:53 AM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
عليرضا سجادپور در دويستمين برنامه باشگاه فيلم عنوان كرد:
اكران «مخاطب خاص» با فرمول جديد در تهران و شهرستان‌ها آغاز مي‌شود

خبرگزاري فارس: عليرضا سجادپور با اشاره به اكران «مخاطب خاص» با فرمول جديد در تهران و شهرستان‌ها، گفت: فيلم با مخاطب خاص فرمولي متفاوت دارد و بايد در عرض كم و طول زماني زياد به نمايش درآيد.

به گزارش خبرنگار سينمايي باشگاه خبري فارس «توانا» دويستمين برنامه باشگاه فيلم تهران شامگاه يكشنبه هيجدهم ارديبهشت با حضر عليرضا سجادپور، شفيع آقامحمديان، منوچهر محمدي، همايون اسعديان، محمد آفريده، محمد شيرواني، رضا درستكار، رهبر قنبري، وحيد موساييان، شهرام مكري و هومن سيدي در فرهنگسران ارسباران برگزار شد.

بنابراين گزارش در بخشي از اين مراسم عليرضا سجادپور مديركل نظارت و ارزشيابي سينما و رئيس سابق فرهنگسراي ارسباران ضمن ابراز خشنودي از حضور در چنين جمعي بيان داشت: بنده تعلق خاصي به اين فرهنگسرا و اين باشگاه دارم كه براي من بسيار خاطره‌انگيز است چرا كه در اين فضا اكسيژن همراه هنر (هر هفت هنر) تنفس مي‌شود و فقط كساني كه قدري از فضاي هنري دور و به فضاي مديريت و اجرايي وارد مي‌شود مي‌توانند قدر اين فضاي هنري را بدانند.

وي در ادامه افزود: از ديدن عدد 200 بر روي اين صفحه نمايش بسيار خوشحالم و اميدوارم عمر اين باشگاه فيلم مانند نوح به هزار سال برسد و بلكه بيشتر، به خاطر دارم زماني كه عدد برگزاري جلسات تك رقمي بود بنده توفيق حضور و خدمت در اينجا را داشتم و حال با ديدن عدد 200 در اينجا مي‌توان متوجه شد كه فعاليت عزيزان و مسئولان بعد از من در اين فرهنگسران و باشگاه ريشه‌دار بوده است. اين بسيار مطلوب است.

سجادپور در ادامه اظهار داشت: قصد دارم به جاي سخنراني ملالت‌بار، خبر داغي را كه با جنس اين فضا انطباق دارد به شما دوستان بگويم. حدود 3 ساعت پيش شايد هم كمتر برنامه نمايش «مخاطب خاص» مصوب شد و بناست از اواخر ارديبهشت‌ماه در سالن‌هاي سينمايي تهران و چند سالن برگزيده در شهرستانهايي چون مشهد، اصفهان و شيراز و ... نمايش اين نوع فيلم‌ها آغاز شود.

مدير كل نظارت و ارزشيابي در ادامه گفت: در تعريف فيلم خاص موارد متفاوتي وجود دارد برخي فيلمي را كه به شدت كم فروش باشد، فيلم خاص مي‌دانند و بعضي ديگر فيلم‌هايي را كه به مضامين خاص و بشدت فرهنگي هستند، در رده فيلم‌هاي خاص قرار مي‌دهند. و اين تعريف دقيقي در مورد فيلم‌هاي خاص محسوب نمي‌شود و ما در طرح‌هاي هنر و تجربه آسمان باز براي مخاطب خاص فيلم‌هاي خاص را به نمايش درآورديم برخي از آثاري كه مخاطب عام زيادي نداشته باشند اما مخاطب خاص خود را دارا باشند در رده نمايشي آثار مخاطب خاص قرار مي‌گيرند و فرمول كوچكي براي اكران فيلم با مخاطب خاص وجود دارد كه كاملا با فرمول اكران فيلم‌هاي آثار عام و گسترده متفاوت است. فيلم‌هايي با مخاطب عام بايد در عرض زياد، سالن زياد و طول كم و زمان كم اكران شود. حال آن كه فيلم با مخاطب خاص فرمولي متفاوت را داراست و بايد در عرض كم و طول زياد به نمايش درآيد.

وي اظهار داشت: مشكلي كه طرح‌هاي قبل تحت عنوان «آسمان باز» و «هنر و تجربه» دارا بودند اين بود كه اين فرمول در آنها رعايت نمي‌شد و برخي از فيلم‌ها كه قابليت ديده شدن در طول مدت را داشتند بسيار زود از چرخه اكران خارج شده و تعدادي زيادي كه مشتاق ديدار اين فيلم‌ها بودند بايد ديدن آن را در نمايش خانگي دنبال مي‌كردند.

سجادپور در ادامه افزود: ما قصد داريم موقعيت‌هاي جدي فرهنگي در سالن‌هاي تهران و شهرستانها براي نمايش اينگونه فيلم‌ها ترتيب دهيم شايد سالن‌هاي زيادي براي اكران فيلم‌ها با مخاطب خاص در دسترس نباشد اما در طول مدت زماني زياد شايد اين فيلم‌ها بيش از 10 هزار مخاطب را به خود جلب كنند و نكته قابل توجه اين است كه بايد هر فيلم در فرمول خاص خود جاي گيرد تا به نتيجه مطلوب برسيم.
انتهاي پيام/ا

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها